Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol ayaktan %24 raporu olan eşimin ÖTV'siz araç alımı..?

petek05

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
peki benim eşimin%24 ortapedik raporu var ehliyeti b sınıfı kazadan sonra ehliyetini nasıl h ehliyeti yaparız ve arac alımında ö t v den faydalana bilirmiyiz buarada sol ayaktan %24 ortapetik raporlu şimdiden teş ettim

Eşiniz önce sol ayaktan kıstlılığı olduğuna dair tanı bulunan ve "otomatik vitesli araç kullanır, H sınıfı sürücü belgesi alır" ibareli bir rapor alacak. Sonra bu raporla sürücü kursuna yazılıp B sınıfını H sınıfına dönüştürecek.

Sonra otomatik vitesli aracı ötv-mtv istisnası ile satın aalcak.

Onun otomatiik vitesli aracını istisnasız herkes kullanabilecek (o da otomatik vitesli tüm araçları kullanmaya devam edecek)

Bülent Bey Merhaba,
"H sınıfı sürücü belgesi alabilir."(otomatik vitesli araç kullanabilir) Raporu aldıktan sonra ayrıca ÖTV'den muaftır ibareli bir rapor daha almam gerekiyor mu? Saygılar.

Benim sol ayaktan yüzde 11 raporum var,bu raporda h sınıfı ehliyet alabilir,otamatik vites araç kullanabilir yazıyo.
Buna istinaden gittim sürücü kursuna yazıldım,h sınıfı ehliyetimi aldım,ehliyeti bayiye verdim sıfır vw. tiguanı ötv,siz aldım,
sizde alırsınız önce ehliyetinizi almaya bakın acele edin kolay gelsin.

raporda ötv den muaftır yazılı olması gerekiyor mu?

Hayır böyle birşey yok gerekde yok,gidin raporunuzla sürücü kursuna yazılın

Slm benim raporumu %47 bunun 24 ortepediye sol ayak kisali ve hareket kisitliligi ve 30 uda psikiyatri ama raporumu otamatik araç kullanır yazmıyor neyapmam lazım tekrar raporu almam lazım yoksa rapora doktorami yazdırma lazim rapor tarihi 2014

Üst Alt