Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol bacağımdaki 2cm kısalık ÖTV indirimli araç almamı sağlar mı?

Celâl 53"

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Sol ayağında doğuştan kalça çikigina bağlı olarak güç kaybı ve 2cm kısalık var sağlık kurulu raporu aldım ÖTV indiriminden faydalanmak için yeterli olurmu olursa hangi yolu izlemem gerek yardımcı olursanız çök sevinirim saygılar meil ile de cevap ozturkcelal@windowslive.com

h sınıfı ehliytiniz var mı?

Ayrıca bu konuda frumda detaylı anlatılan başlıklar var. aratırsanız gelir, herkes raporunu bile paylaşıyor, baya yönlendirici oluyor.

Sol ayak engelliler

Sol ayakta yada sol kalçada engeli olanlar ÖTV muafiyeti için en az %kaç rapor u olmali

Yüzdenin önemi yok...Sağlık kurulu raporunda otomatik vites araç kullanabilir ibaresi yazması yeterli...

lazut6161 in dediklerini doğruluyorum ben de. benim de sol ayak engelim var ve ehiyetim h snıfı, ötv muafiyetim mevcut, ayrıca raporumda otomatik vites araç kullanır yazıyor. engel türünüz ve oranınız nedir acaba? Celâl 53"

Sol alt ekstrem de doğuştan kalça çikigina bağlı olarak 2 cm kısalık ve güç kaybı var rapor oranı %12

Üst Alt