Özelde OturanBoğa Genelde Tüm Bilir Arkadaşlarımdan KONUYLA İlgili Bilgi Alabilirmiyim.!
60 yaş üstü emekliyim. Sol El Parmaklarımda Ampute var Ama Tıbbi terimle anlatamayacağım için size ŞÖYLE tarif edebilirim Başparmak: 2'nin 1'i Yok / İşaret Parmağı: 3'ün 2'si Yok / Orta Parmak: 3'ün 2'si Yok / Yüzük Parmağı: 3'ün 1'i Yok Serçe Parmak Sağlam.! Avuç İçi Kavrama Kabiliyetim Tabii Olarak Zayıf.
Hal Böyleyken ÖTV İndiriminden Yararlanmak için Ortopedi Engelli Sağlık Raporuna Başvuruda Bulunacam Fakat Ön bilgi alabilmek için Plazalara sordum Şöyle bir sorunla karşılaşacağımı dediler.! Sağlık Heyeti sol el parmaklara otomotik vites özel tertibatlı araç kullana bilir raporu vermeye bilirlermiş. Sebebi Avuç içine bakıyorlarmış, hareket kabiliyeti varsa OLUMSUZ yasıyorlar Rapora.
Şimdi Bu Durumda Rapor Oranı Sol Parmak Problemimden % Kaç Alabilirim ve ÖTV indirimi Ala Bilmek İçin Hasıl Bir Yol Takip Etmeliyim.!
Ekseri 6Yıl önce 3 Damardan ByPas Oldum Raporlu Hipertansiyon Hapları Kullanıyorum ve Safra kesesi
Ameliyatı Geçirdim ALDILAR. Bu Bana Bir Ek Fayda Sağlaya bilirmi.!
Sağlıcakla Kalın..