Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol diz protezi olanlar araç alımında avantajdan yararlanabilir mi?

Mümin Çelik özelge veecabım dün nihayet izmir e gelmiş yarın cevabı öğrenicem bakalım hayırlısı ile.

Mümin Çelik cevabım olumlu arkadaşlar darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına 9,5 ayımı helak ettiler o anda alabildiğim aracı şuan alamıyorum malesef

SU35 Sonucun olumlu olmasına çok sevindim ama aracı alamamana bi o kadar üzüldüm inşallah isteğine kısa zamanda kavuşursun

Benim sağ dizim tamemen çalışmıyor diz kapak yok. Aynı bacakta kısalık, zayıflık, çukur taban, sorunları da var. Ben %40 alabilirmiyim?

SU35

Gözünüz aydın...kazasız belasız günlerde kullanın...

Benim sol kalça sıkıntılı, EHA da kısıtlılık yazılmış raporuma ancak detaylandırılmamış, sol ibaresi de yer almamış maalesef, ben de özelge talebinde bulunmak istiyorum fakat eksik bilgi belgeleri ek yapmamın faydası olur mu acaba? siz özelgeye ek/ekler yapmış mıydınız acaba? Merkez Sağlık Kurulu sonuçta bilgi belgelere göre karar verir diye düşünüyorum. Bir de vergi dairesinde denilene göre güya en az 6 cm kısalığa ok diyorlarmış, ben böyle bir mevzuata rastlamadım, var mı böyle bir sınırlama? Heyet demiş ki Özel Tertibat, ehliyet heyeti demiş ki 10.02... Ama vergi dairesi şifahi olarak olumsuz...

oyküm vergi dairesi bana kesin olumsuz gelecek demişti. Siz özelge talebinde bulunun bence sol tarafın belrtilmesini özellikle istiyorlar ama bildiğim kadarı ile. Ama ben ilk günden beri o kadar emindim ki olumlu geleceğinden onlara da söyledin
m olumlu gelecek biliyorum %99,9 olumlu gelecek özelgem dedim.

benimkisi nihayet sonuçlandı olumlu bu gün maliyeye baktırdığımda sorun yok alabilirsin dedi tek iş kaldı ehliyet onunda bugün başlatıyorum il sağlık müdürlüğü komisyonuna sevk işlemleri tamamlandı komisyona bırakacağım Bir saat içinde ehliyetim zaten B ve A2 sınıfı hadi hayırlısı bakalım bu kez de piyasada araba yok bekleyceğiz Aralık ve Ocak sonunu

benim herşey tamamlandı Allah'a şükürler olsun birazcık yordu ama kısa sürede hepside hal oldu ehliyeti de aldık geriye kaldı nasıp kısmet olursa araba bakacağız inşallah hayırsıyla...

Üst Alt