Arkadaşlar,H sınıfı ehliyetin değişimi için ANTALYA Atatürk devlet hastanesinden sağlık raporu almayı düşünüyorum.Engelim sol el başparmak hariç 4 parmak ampute ve K.B.B.işitme engeli...
Tavsiye edebileceğiniz,sıkıntı çıkarmayan dr.varmıdır.
Sevgili arkadaşlar,
H sınıfı ehliyeti değiştirmek için 7 Ekim,de ANTALYA İL SAĞLIK MÜD.Komisyona gireceğim.
1- Sol el başparmak sağlam ,diğer 4 parmak TRAVMATİK ampütasyon.kesik ve biribirine yapışık.Elimi her işte rahat kullanıyorum.
2- H sınıfı ehliyetim var.otomatik vites araba kullanıyorum.
3- Bazı arkadaşların parmak eksikliği nedeniyle sürücü olamaz raporu verildiği görülmektedir.
4- Sürücü olamaz raporu verilirse,durum TRAFİK,e bildirilir mi,ehliyet İPTAL olurmu.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Sevgili oturan boğa,konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.
Yaptığım incelemelerde,el bileği,dirsek ve omuzdan ampute olan çok arkadaşın yeni kodlu ehliyet aldıkları görünmektedir.
Birde bir elinde eksik parmağı olan arkadaşların ehliyet iptal edildiği görülmektedir.
Tavsiye edebileceğiniz,sıkıntı çıkarmayan dr.varmıdır.
Sevgili arkadaşlar,
H sınıfı ehliyeti değiştirmek için 7 Ekim,de ANTALYA İL SAĞLIK MÜD.Komisyona gireceğim.
1- Sol el başparmak sağlam ,diğer 4 parmak TRAVMATİK ampütasyon.kesik ve biribirine yapışık.Elimi her işte rahat kullanıyorum.
2- H sınıfı ehliyetim var.otomatik vites araba kullanıyorum.
3- Bazı arkadaşların parmak eksikliği nedeniyle sürücü olamaz raporu verildiği görülmektedir.
4- Sürücü olamaz raporu verilirse,durum TRAFİK,e bildirilir mi,ehliyet İPTAL olurmu.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Sevgili oturan boğa,konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.
Yaptığım incelemelerde,el bileği,dirsek ve omuzdan ampute olan çok arkadaşın yeni kodlu ehliyet aldıkları görünmektedir.
Birde bir elinde eksik parmağı olan arkadaşların ehliyet iptal edildiği görülmektedir.