o hastane benim başımada sıkıntı çıkartmıştı %59 oranında raporum vardı yeniledim aylar sonra sonuç çıktı %39 oran verdiler önceki sağlık durumumdan daha kötüye düşmüştüm birde ekpss son başvuru günleriydi vermem gerekirdi gittim bune dedim dalgamı geçiyorsunuz dedim görevliler biz bilmeyiz dediler doktorlar yazar bende her doktor dolaşcak değildim gittim baş hekim odasına tabi sekreterler vardı
yok dilekçe doldur yok şuraya mesaj çek anlamam ben dedim hekimle görüşecem dedim böyle saçmalıkmı olur itiraz ediyorum zamanım kısıtlı sorun çıkaracaktım baş hekim toplantıdaydı ona pek ulaştırmadılar beni ama baş hekim yardımcısına ulaşa bidim durumu anlattım hocam ben sınava girecem aylar önce başvuruya gelmiştim rapor yeni bugun elime geldi önceki oran 59 şimdi 39 hastalığıma bakarsanız öncekinden dah kötüyüm kabul etmezseniz dava açarım yarın ekpss son gün bu benim için önemliydi
baş hekim yardımcısı durumu gördü anladı benide gördü hemen bişeyler yazdı kağıda bana verdi sağlık kuruluna in dedi yeniden değerlendirmeye alsınlar dedi heyete ogün gireceksin dedi sonucu o an alacaksın çünkü anladı saçmalık vardı ben o gün girdim heyete raporu o an alamadım ama öbür gün sabah aldım oran %69 çıktı süresiz olarak tamam dedim yeterli fazla sorun çıkartmadan raporumu alıp ayrıldım. Kardeşim sana anlattığım tafsiyem bu ya konuşursun böyle yada aldığın raporla idare edersin hastalığına oranına güveniyorsan dava açarsın.