Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol gözüm görmüyor. Sağlık raporu alabilir miyim?

hocam gözden %32 alırsam ürolojiden %10 veriyorlar fakat hesaplandığında %39 yapıyoruş.ama başka nereden alacağımı bilemiyorum.psikiyatri ile görüşsem tamamlarlar mı ileride bir sorun çıkarır mı bilemiyorum.üç üniversite bitirdim fakat iş bulamadım bunalımdayım

psikiatri dende alabilirsin ama zamanını alır daha önceden raporlu ilaçların varmı yada hiç gidip geldinmi eğer yoksa cevabın biraz uğraş ister vede raporuna süreli der ve seni kontrole çağırır anlicağın biraz uğraşırsın özel sektörde eğer psikiatri oranı yüksek olursa tabikide işveren istemeyebilir bu bakımdan sorun çıkadabilir ama bilmiyorum genede başka çare yoksa şansınızı deneyin derim

sarasota arkadaş merhabalar yardımların için teşekkür ederim.bir sorum daha olacaktı adana da bana gözden %32 rapor verebilecek hastane hangisi biliyor musun? ben kozan da oturuyorum.bana %20 veren doktor kozan devlet hastanesi göz doktoru.yardım edersen sevinirim.

adana devlet hastanesi de olabilir ama sana o dotorunda 32 vermesi gerekir neden vermiyor anlamış değilim

birde yerinde olsam adanaya gelmeden o doktora sorardım hocam cetveldeki oran belli neden 20 veriyorsunuz diye bir sor ona göre davran

bana aynen söylediği şu görmeyen göz duruyorsa %20 alırsın hatta daha az, alınmışsa %32 alırsın dedi.görmeyen gözüm 6 yaşlarında taş çarması sonucu oldu üstelik 2 defa ameliyat geçirdim.bu ameliyatlar oranı artırır mı?

bazıları 20 veriyormuş bende farkettim en güzeli sen psikiatriyede bir uğra derim ordanda oran almaya çalış gözümden dolayı pisikolojim bozuldu falan de bir müddet tedavi uygular ve sonra oran verebilir

merhabalar.peki psikiyatri ne teşhisi koyabilir? ve verdği teşhis sürekli rapor alabilir miyim?

bir sorum daha var.migren den de yüzde rapor alabilr miyim?

arkadaşım pisikiatri sana bir oran mutlaka verir çünkü forumda örnekleri var ancak bunu sürekli vermezler kontrol olursun arda ama mecbur kalıyorsan başka çare yoksa alacaksın yapacak bişe yok

ayrıca migrenden duymadım ben oran verildiğini

Üst Alt