Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol gözüm hiç görmüyor. İşe girebilecek kadar rapor oranı alabilir miyim?

göz %32 hemotoloji ve dahiliye dende %31 gibi ama tam olarak neresi ne kadar verdi yazmıyor toplamda %63 yazıyor

Hematoloji anemidir sanırım eğer seneye kontorollerden sonra tetkiklerideki sonuç aynı ise bu sefer süreyi uzatmazlar süreklidir raporunu alabilirsin inşallah geçmiş olsun...

özge hanım raporu hangi ilden aldınız 1 yıl nedir öyle

Benim sağ gözde %100 görme kaybı var Gatadan askerlik yapamaz kağıdı aldim.
Bana komutan kurtuluş savaşı çıksa bile seni çağırmazlar için rahat olsun diye :)
kücük bir espri yapmaya calişti moralimi düzeltmek için.Ben sağ gözüm görmediği için vede bir türlü bir yerde iş bulamadığım için gözümde zora geldiğim zaman ağri oluyor en ufak mikropta kanlanma yapiyor ailemle aram cok kötü 20 yaşına geldim hala adam gibi bir iş bulamadım acaba özürlü raporu için başvurayımmı işe yararmı çok teşekkür ederim iyi calismalar

onbirsubat;

Tek göz görme kaybına % 32 oranında rapor veriliyor. Tüm haklardan yararlanabilmeniz için % 40 veya üzeri oranlı raporunuz olmalı.. Başka rahatsızlığınız varsa belki % 40 oranlı rapor alabilirsiniz... Sadece tek göz ise sorununuz % 40 alamazsınız malesef..

fedakar

slm arkadaşlar 2001 de %40 almıştım şimdi %32 verdiler heyette kimseyi konuşturmuyolar bi gözüm protez ama nasıl oluyor anlamış deilim yardımcı olursanız sevinirim bi arkadaşım bana dediki itiraz et saglık il mürlügüne tekrar heyete giri dedi

Üst Alt