Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol gözümde tembellik var sol kulağım duymuyor. Askerlikten muaf olur muyum?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan civann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

civann

Yeni Üye
Öncelikle herkese selamlar forumunuza yeni kayıt oldum ;beni'de sorunum hakkında bilğilendireceğinizi umarak sizlere şimdiden teşekkür ediyorum .

Benim sorunum şu ;Henüz bebekken ateşli bir hastalık geçirmişim ve sol gözümde kayma olmuş doktorlar göz tembelliği teşhisi koymuşlar bu nedenden kendimi bildim bileli gözlük kullanıyorum numaralarım'da baya yüksek camlarım kavanoz dibi gibi ama incelttirdim :] ilerleyen yaşlarımda ise sol kulağımın işitmediği farkettik bu yüzden muayne oldum şuan oranları bilmiyorum raporları kaybettim ama sağ kulağım kapanınca fısıltıyı bıle duymuyorum doktor iç kulak zarımın kaydığını ve cihaz kullanmam gerektiğini söylemişti ama kullanmıyorum günlük hayatımı'da baya etkiliyor acıkcası bu durumda askerliğim ne şekil olur ?

mrb arkadaşım benim de sol kulağım duymuyor,hem de hiç!eğer senin kulakta da benimki gibi total işitme kaybı varsa askerlikten muaf olursun tıpkı benim gibi....

cevap için teşekkurler ' badufb' geçmiş olsun sanada üzücü bi durum bu yaa.
benım bı kac sene once olcturdugumde %10 falan gıbı bırseydı yanlıs hatılammıyosam sol kulak.. cıhaz kullanmam gereklı! ama diğer kulağım % nin üstünde işitiyo tek kulağım işitmesine rağmen müzikle ilğileniyorum tekrar ölçtürmem gerek ama suan sosyal guvencem olmadgı ıcın bısey yapamıyorum bana askerlık subesınde neler yasadıgın hakıında bılgı verırmısın biraz daha ?

ben askerlik şubesinde hiçbişi sölemedim...bitirmek istedim askerliğimi,zaten kısa dönem yapacaktım...ama müsade etmediler...yani bu işin şakası ya da töleransı yok...arıza varsa çakıyolar çürüğü....sen söylersen durumunu gata asker hastanesine gönderirler seni....orda odyo testinin dışında bera(abr) testi yaparlar...ufak bi anestezi ile ortaya çıkar herşey....kulağının durumuna göre de alırsın çürüğü....rast gele....

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri