Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kol ve ayaktan sakatlığı olanlar nasıl bir sürücü belgesi ile nasıl bir araç kullanabilir [Soru]

OturanBoğa

Yönetici
Sol kol ve ayaktan sakatlığı olanlar nasıl bir sürücü belgesi ile nasıl bir araç kullanabilir [Soru]

bilgi@engelliler.biz adresime gelen bir soru:

• merhaba.

h sınıfı ehliyet alalı 3 hafta oldu. ehliyetimde özel tertibatlı otomobil ibare var. ama sertifikada otomatik vites otomobil ibaresi var, sağlık raporunda ise sadece h sınıfı ehliyet alabilir ibare var.
    bu benim araç kullanmamda sıkıntı yaratacak gibi. çünkü özel tertibat gerektirecek bir durumum yok. özür durumum sol kol ve ayak %40. fakat elimi ve ayağımı kullanabiliyorum. otomatik vites otomobilide çok rahat kullanabiliyorum.
    peki benim bu durumu düzelttirme ihtimalim var mı?
    teşekkürler

Elden kumandalı özel tertibatlı araç kullanması uygundur.ibareli raporonuz olması durumunda hem ÖTV hemde MTV muafiyetinden yararlanabilirsiniz.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri