Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Son çare olarak elektroşok tedavisi hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

Doktora gittiğimizde doktor anlattığımız şeylere göre bilgi giriyor ekrana. Değişken ve oturmayan hastalıklarda bile aynı doktor arka arkaya birsürü teşhis koyuyo. Bir zaman sonra hastalık oturucak geriye 1-2 hastalık kalıcak. Ayrıca nette okuduğumuz belirtilerle doktorların ki farklılık gösteriyo nette baktığımda paranoid şizofreni olduğumu zannetmiştim ama doktorlar bunla alakalı hiçbirşey yazmamıştı hezeyan delüzyon falan yazıyolardı.

Senin sıkıntılarını azçok anlayabiliyorum detaylı bilmesemde. Sanırım soyut şeyler yok sende halisinasyonlar varsınalar yok herşey net ama hayata karşı bi savaş içindesin kabul edemediğin şeyler var yediremiyosun kendine eski halin gibi olamamakta üzüyo seni.
Ekt yi olmadım tam bi bilgimde yok ama acele etme bunun için.
Bence senin ilacın günde 2 tane rivotril. Kuş gibi olursun buna emin ol. Biraz sinir yapar ama enazından rahatlatır kafaya takmazsın iyi tarafları çoğaltır.
Bu ilacıda yazdırması bi dert sürekli bulması bi dert. geçmiş olsun bence sen iyiye gidersin diye düşünüyorum.

Selamunaleyküm. Youtube da İzzet Güllü diye bir psikolog var. Onu dinlemenizi öneririm. Çok insan fayda gördü.

EKT 'den epey fayda gördüm. Yakın geçmiş zaman hafızasını sıfırlasa da rahatlatıyor.

Bizim işyerinden bir kadının yüzünde hissislik varmış. Hastaneye gitti doktor ekt önermiş hemen. Üst katta biraz uyuşturmuşlar. Elektro şok vermişler. öğleden sonra çalışmaya işe geldi.

@Serhatç,

EKT'den sonra atak falan olmadı Zaten bende ses duyma vs halusünasyon da yok.

Üst Alt