SGK ya Atanan Tüm Arkadaşlar Lütfen Okuyun...
[FONT=Verdana][FONT=Verdana]Arkadaşlar ben Çankırı SGK ya Önlisanstan atandım. Dün evraklarımı Ankaraya elden götürüp teslim ettim. Sorumlu memur arkadaşa en çok merak ettiğimiz konu olan evraklarını teslim edenlerinde 7 eylüle kadar bekleyecekler mi yoksa onların işlemleri başlayacak mı? sorusunu sordum. Toplamda 92 memur adayının evrakları toplanmadan komisyonun toplanmayacağını söyledi. Ama 7 eylülden önce herkes başvurursa 7 eylülün beklemeye gerek olmadığını söylediler. Yani iş bizde bitiyor.[/FONT]
[FONT=Verdana]Arkadaşlar ben evli iki çocuk babasıyım ikisi de okula gidiyor 7 eylüle kalırsak birde 2-3 gün onay bekleyeceğiz. ilmi ilçemi belli olunca, ev tut-taşı vs... çocuklar okula geç kalacak. Belki de iyi, yakın okullarda sınıflarda yer kalmayacak. Bir çok arkadaşın benim gibi kaygıları vardır.[/FONT]
[FONT=Verdana]Lütfen arkadaşlar işimizin bir an önce olmasını istiyorsak elimizi çabuk tutalım. Evraklarımızı teslim edelim. Yukarıda da yazdığım gibi 92 kişinin de evrakları tamamlandığında son tarih olan 7 eylülü beklemeyecekler hemen komisyon toplanacak daha iki hafta var boşuna beklemeyelim bu kadar tatil yeter.[/FONT]
[FONT=Verdana]Yanlış bir laf etmişsem affola...[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][/FONT]