Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sosyal güvenlik kurumu atanan arkadaşlar süreci paylaşalım

şimdi ben geçmiş sayfaları okudum da... diplomanın aslı mı veriliyor kuruma yoksa kurum aslını görüp fotokopisini mi alıyor?
bir de aynı şeyi özür durumuyla ilgili sağlık raporu için soracaktım?

Aslını görüp fotokopisini alıcak yada aslı gibidir ni alıcak.saglik raporunu aslını al bide fotokopisini eğer orda aslı gibidir isterse ankaranin her yeri noter zaten iki dak yaptırırsn. Nereye atandiniz

SGK ya Atanan Tüm Arkadaşlar Lütfen Okuyun...

[FONT=Verdana][FONT=Verdana]Arkadaşlar ben Çankırı SGK ya Önlisanstan atandım. Dün evraklarımı Ankaraya elden götürüp teslim ettim. Sorumlu memur arkadaşa en çok merak ettiğimiz konu olan evraklarını teslim edenlerinde 7 eylüle kadar bekleyecekler mi yoksa onların işlemleri başlayacak mı? sorusunu sordum. Toplamda 92 memur adayının evrakları toplanmadan komisyonun toplanmayacağını söyledi. Ama 7 eylülden önce herkes başvurursa 7 eylülün beklemeye gerek olmadığını söylediler. Yani iş bizde bitiyor.[/FONT]

[FONT=Verdana]Arkadaşlar ben evli iki çocuk babasıyım ikisi de okula gidiyor 7 eylüle kalırsak birde 2-3 gün onay bekleyeceğiz. ilmi ilçemi belli olunca, ev tut-taşı vs... çocuklar okula geç kalacak. Belki de iyi, yakın okullarda sınıflarda yer kalmayacak. Bir çok arkadaşın benim gibi kaygıları vardır.[/FONT]

[FONT=Verdana]Lütfen arkadaşlar işimizin bir an önce olmasını istiyorsak elimizi çabuk tutalım. Evraklarımızı teslim edelim. Yukarıda da yazdığım gibi 92 kişinin de evrakları tamamlandığında son tarih olan 7 eylülü beklemeyecekler hemen komisyon toplanacak daha iki hafta var boşuna beklemeyelim bu kadar tatil yeter.[/FONT]

[FONT=Verdana]Yanlış bir laf etmişsem affola...[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][/FONT]

Doğru söylüyorsun İsmail bey B'nde teslim ettim inşallah arkadaşlarda erken teslim ederler evrakları.

telefonlarımada cevap vermiyorlar. :) acaba tamamlandı mı 92 kişi. komisyon ne zaman kurulacak

tamamlansada komısyon ancak 7 sınden snra toplanır 92 kısıde de kesın bı kısı vardı son gune bırakan :)

evraklarım elime ulaştı. sabah müracaat için gidiyorum..haydi cümleten iş başı :)

Üst Alt