Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sosyal medyadan uygunsuz içerikler yazan birini dava etmek istiyorum!?

lijepa

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
434
Ekim ayında instegramıma sahte bi hesapla çok yakından bi tanıdığım konuşmaya geldi ve cinsel içerikli yazdı bu arada kendini de tanıttı! Bunu bi iki kişiye söylediğimde inanmadı ve bana iftira attılar! Şuan sosyal yaşamım tehlikeye girdi sanki ben uyduran yada iftira atan bi tip gösterildim! Ve ben hukuksal bi süreç başlatmak istiyorum. Erkek arkadaşım karşı ! Adımı temize çıkarmalıyım ben herseyimle sürece varım siz ne düşünüyorsunuz? Hukuksal süreç başlamalımı ??? Çünkü geleceğime bile müdahale edilebilirmiş

Eğer ruhsal bir rahatsızlığınız varsa söyledikleriniz ciddiye alınmaz

Bence mahkeme yerine hastaneye başvur yatış yapsınlar

Kanıtlarım var herseyim var ne alaka

Kanıtlarınız varsa neden size inanmadılar kendinizi doğru ifade edememiş olabilir misiniz , yoksa onlar mı taraf tuttu ? Ayrıca sizinle cinsel içerikli sohbet yaptıysa niye engellemediniz ? Kanıtlarınız nelerdir

Taraf tuttular yani beni seçmediler! 2 yuva yıkılmasın diye. Beni gömdüler !Kanıtlar geçerli

Bu arada konuşma kendini şahıs tanıttı, sonra bi süprizi den bahsetti ben yakınıma sandım sonra anlamamazlıga geldim. Ama 1 kişiye anlattım akrabalardan oda bütün herkese beni uyduruyo iftira atiyo yada psıkopat gibi gösterdi ( geçmişte kızıyla musebetim olmuştu) bütün akrabalarımın hemen hepsini kaybettim

Haklıysanız peşinden gidin ama diğerleriyle konuşursanız sizi anlama ihtimalleri var

Ben hollandada yaşıyorum yalnız yaşıyorum 15 yıldır. Bipolar hastasıyım ! Tedavi olduğum psıkıyatru kuruluşu arkamda çok şükür! Ama onlar ani kararlar almamak için bekle diyolar

@OturanBoğa hukuk danışmanı için randevu aldım! Sence peşinden gitmeliyim bütün akrabalarımı nerdeyse hepsini kaybettim ! Onlar bana inanmadı! Polise göre olumlu cevap olsada mahkemeden beni seçmedikleri için pek bişey değişmeyecek sil ve hayatına devam et dedi polis! İçim git gidebileceğim yere kadar diyo

Bildiğim kadarıyla instagram da yapılan şeylerde çok bişey olmuyor. En önemlisi whatsap ve normal mesajla yapılan şeyler de yüzde yüz suç teşkil ediliyor.
Yine sen bilirsin ama bence bişey çıkmaz..

Hollandada oluyor sordum . Hatta karşı tarafın kimliğini çıkartıyorlar ve silinen mesaj bulunuyor! Ben itibar kaybı yaşıyorum ondan mahkemeye vermeyi düşünüyorum @456 bana söylenen sözler var iftiracı , psikopat, uydurur gibi yazılı var işte onlar sayılır mı kanıt bilmiyorum

@OturanBoğa lütfen bak! Aslında çok kanıt var ama kullanalabilir mi

Son düzenleme:
@lijepa, Çok pardon ben unuttum yurt dışında olduğunu haklısın orası için bişey diyemem ben Türkiye için söylemiştim..

@456,
Türkiye’de Hollanda için yapay zekaya sorabilirmisin

• Beğen
Reaksiyonlar: 456
Merhaba Gürkan. Evet, Hollanda'da çevrimiçi taciz ve cinsel içerikli mesajlar göndermek ciddi bir suç olarak kabul ediliyor. Eğer bir kişi bu tür mesajlar aldıysa, bu durumu Hollanda'daki yetkililere bildirebilir. Taciz ve kötüye kullanım, genellikle ciddi cezai yaptırımlara tabidir. Arkadaşın bu durumu yetkililere bildirmek isterse, uygun adımları atabilir.

@456 elbette o kişilerle bir daha olmayacam ama geçmişte okadar güzel anılarım varkı o anıları temize çıkarmalıyım. Halide edip varın vurun kahpeye romanını derinden hissettim taşlar sanki sözler davranışlar ve diyalog kesmelerde! Hayatımda hiç ummadığım insanın aşalık saygısız tavrını anlatamam

Son düzenleme:
@lijepa, Elinde ki delilleri güzelce topla, güzel de bir avukat bul kendine o gerekeni yapar.. umarım hakkında hayırlısı olur..

Amin canım çok yanıyo gözyaşım durmuyo

Böyle bir durumda konuşmada geçen 3. Kişinin onayı gerekiyormuş! Onay istemedim Kapatcam @456 @OturanBoğa

Bütün zulme ve kötülüklere uğramış psıkıyatr hastaların duası ve güzel enerjisine talibim

Üst Alt