Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Starkey İşitme Cihazları Kullananlara Destek

esgok

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba Starkey işitme cihazı kullanan arkadaşlara burdan yardım etmek istiyorum ,ben hep
Yabancı forumlarda dolaşıyordum ve bende buradan yardımcı olmak istedim.
Bu arada Starkey Teknik departmandayım

hay cok yasiyasiniz esgok
sitemize geldiginizden beri starkey mensubuyum dediniz
bisuru cakma sagir numarasiyle biz saf sagirlara yalan soliyip bizdenmis gibi reklam yapanlar siritiyorda inanmis numarasiyle bizlerde bildiklerimizi soylemeye kalkiyoruz:p
burda hakkini yemiyim resound derken samet ozyunsel
oticoncuyum dersede bizlere biiisuru bilgi veren ceremicem
odyolog doktor mehmet aksit bey sagolsunlar cok faydalandik en cokta dogru bilgileriyle aydinlaniyoruz sagolsunlar
bu sizin starkeyi ovenler kadar yerin dibine batiranlarda var ama olur armudu olan agac taslanir misali diyorum
bu starkeylerde telefonla uzaktan ayar cekilebiliyormus herne kadar bizlerin cogu telefon kullanamiyozya
siz bunun nasil uzaktan ayarlandigi hakkinda bizleri aydinlatabilirmisiniz

Merhaba,
Starkey' in bu teknolojisi 5 hz 1,5 khz ve 2 hz deki kazançları ayar yapmasını sağlıyor.Tamamen telefon tuş kombinasyonlarını kullanıyor yani ton seslerini.
Her tuşun kombinasyonu farklı.Biz çok yaptık uzaktan ayar gerçekten yararlı olabiliyor.
Ayrıca tüm kazancı düşürüp arttırabiliyoruz.

gene tam anlamadim mazur gor esgok
mesela biz odyocunun numarasini cevirmedenmi olucak bu ayar isi
yoksa odyocuya telefon ediyoz odyocuda bunu hani biz yanindaykenki gibisine mi ayarliycak buna aciklik getirirmisiniz
zaten konusma sesleri sizin yazdiginiz khz yani frekanslarla ilgili sesler
eger tamda oyleyse ohhh isitme merkezine tasinmadan ayar isi valla buna oyle bi sevinilirki
amma naparsinizki hic telefondan bisiy anlayamayan ben gibileri bundan faydalanamiyor odyocu eli opmeye mahkumsa gene biraz buruldum
yanlis anlasilmasin odyocularla konusmayi cok severim ama ayar isinden iyice tirstim
kimse gormeden uzaktan ayar isi beni cezbediyor

Ben x serisi cıc 110 kullanıyorum.gayet memnunum.x serisi cıc cıhazlara kablosuz telefon çözümü mevcut mu.ayrıca masaüstü telefonlarla ilgili kablolulu yada kablosuz yada özel üretilmiş bir telefon çözümünüz var mıdır.

Siz İşitme Merkezini arıyorsunuz, Telefon kulağında iken telefondaki tuşlar ile cihazın sesini arttırıp kısa biliyoruz ve bazı frekanslarda ayar yapılabiliyor(500,1,5k,2k)
Ayrıca App Storede Iphone için uygulamalarıda mevcut oradanda bakabilirsiniz.(T2 on demand)

X Serisi cihazlarda da bu özellik mevcut ayrıca telefondan da, Yine tuşları kullanarak ses kısıp açabiliyorsunuz.Yada Yine app storedan T2 remote programını iphone indirip
kullanabilirsiniz.Tabiki bu özellik cihazınızda aktif edilmiş ise.

Masa üstü telefonlarda otomatik geçiş özelliği mevcut. Yani telefonu kulağınıza yaklaştırdığınızda programdan ayarlanmış ise , Telefon moduna otomatik geçecektir.
Kablosuz olarak sadece şu an telefon ile bağlantılı Surflink Mobile mevcut.Tabiki oda kablosuz cihaz serilerini alırsanız kullanabiliyorsunuz.

Cihazımı telefondan çok çeşitli ayarlar çebiliyorum.ozellikle lumia 520 tuş sesini son ses yap yan odadan algılıyor komutu.yalnız t2 demand programı kullanmadım hiç.programın özellikleri nelerdir.telefon tuş sesindeki gibi özellikler var.yoksa program daha ayrıntılı mı.eğer daha ayrıntılı derseniz sırf onun için iphone alabilrim.ayrıca programın Windows Phone lumiada çalışabilecek surumu var mıdır.

merhaba.ben istanbuldan starkey x110 kulak arkasicihazi nereden ala bilirim.bu cihaz ileri derece icin yararlimi?tek cihaz icin fiyati ne?yabanciyim

Tuş sesi ile aynı özellik var. Farkı tuşlama yapmadan kullanıyorsun . Windows ta yokAndroid ve iphone da var şu an belki yakında çıkar windows phone için.

Gasanov;
Merhaba İstanbulda Starkeyin tek yetkili şubesi şişli kent pasajında var.Fiyat konusunda sana yardımcı olurlar.Gelirsen haberim olsun sana yardımcı olurum.

İleri derece kayıpları karşılayacak X serisi power ve x serisi power plus var Kanal içindede 71 db kadar kazançlı cihazlarda var.Bana gönderirsen işitme testini programdan kontrol ederim.

Şu anda cıc cihazı sektorunde en güçlü en berrak ses kalitesi teknoloji olarak starkey rakiplerin 1adım öndedir.ayrıca fiyat konusunda da makul seviyedeler.ben 80 db işitme kaybımla cıc bile sesini kısıp geziyorum.

İyi güzel de starkey in Türkiye de 1-2 il hariç bayisi yok.Cihazları istesek de alamıyoruz.

login 1 2 ihrac bayisi derkene anlamadim
bayiler degil distruborler ihrac eder bildigim her markanin distruborlugunu o ulke icin bir distrubor oyle biliyorum
cihaz bi istedigim gibi olsun catlama patlama yapmasin olur olmaz yerlerde zink diye ses kesip beni zivanadan cikartmasin yemisim distruboru valla bida cihaz satan odyocuyu hic rahatsiz etmem bozuluyomus o da markalari cok belli oluyo birkac cihaz degistirince
esgok iyi guzel power olanlarda var diyosun bu starkeylerde ama ben bide volum kontrollu cihazlardan yanayim bu starkeylerde anladigim bunu kullanamiyorlar bilgilendirirmisiniz

shukufe karşılıklı konuşuyor olsak tamam diyeceğim de orada "ihraç" değil "hariç" yazıyor.:)

tuh ya dun cok gezdim cok yorulmusum kafa kabak gibi senin ihrac kelimeni duymadan sagirca yanlis anlamisim login yazdiklarimi bosver o zaman:(

Starkeyin tek dezavantajı Türkiye geneli bayi ve şube yetersizliği cihazı tanıtan kampanya reklamların düzenlenmemesi doğru düzgün bir web sitesi bile yok.starkeyi yeni devre alam firma umarım halka ilişkiler kısmını ağırlık verir.starkey turkiyede hak ettiği yerini alamadı halen.şu telefondan ayar işini reklam etseler patladı gitti olacak.

Evet Daha önceki yönetim Bayi sistemi ile çalışmaktaydı.
Şu an 4 adet şube bulunmakta yani sadece Starkey marka ürünler satılmakta.
İstanbul , Bursa , Eskişehir ve çok yakında Samsunda olacak.
Teknoloji ve ses olarak gerçekten Kanal içi cihazlar diğer firmalara göre 1 adım önde.

istanbulda birtek bayimi var,

en son fiyati ne ben fiyat sordum galiba?starkey x110 ince hortumlu ileri derece icin

Bayi değil Şube var İstanbul şişli'de
Ama eski bayi olan yer değil.Bu starkeyin kendi Şubesi Şişli etfal hastanesi sokağın başında kent pasajı var
onun içinde.
Ne kadar fiyat verdiler sana.Senin sorduğun eski bayi olabilir onlar şimdi Unitron satıyor.

ben bir fiyat bilmiyorum ama arasdirarak en ucuz ve iyi olan yerden alicaim

esgok;

sayın esgök bursada ne zaman şube açıldı benim bildiğim şuan tek desibel işitme merkezi hizmet veriyor oda şube değil yani bayi her marka cihaz satışı yapıyor.onun dışında ne zaman nerde açıldı.bursada tüm starkey kullanıcıları desibele gidiyor.

Merhaba
Bursa'da Geçen hafta açıldı.
Altıparmak Cad.Çömlekçi Sk no:1 Nur Apt.Kat:1 D:2 Osmangazi Bursa 224 234 04 41
Adres bu şekilde.

esgok;

İleri derece kayıplar için kulak içi işitme cihazı çıktı mı?

ankarada kizilay sehit adem yavuz sokakta imer isitme var
imer isitme starkey satiyo odyocysuda yeniyetme degil ankaralilarin dikkatine

YiRiZMa;

İleri derece kayıplar için kulak içi mevcut fakat İşitme testiniz v kulak kanalınızın durumuna bakılması gerekir.
71 db kadar kayıpları karşılıyor Starkey cihazları.

esgok;

91 dB ve üzeri çok ileri derecede işitme kaybım bulunmakta. bana uygun cihaz varmıdır yani?

Test bilgilerini verirsen programdan bakarım.
Frekans değerleri
250 ?
500 ?
1k ?
2k ?
4k ?
6k ?

esgok;

nasıl haberim olmamış hayret daha geçen cuma sordum.ben sağlık bakalığında mali uzmanım ama haberim yok.bursada reklam yapsanız iyi edersiniz en azından kullanıcılara sms atın kimse bilmiyor adresinizi.

ayrıca cıc cihazlarınız 71 db fazla karşılıyor gibi.ben 82 db yim kısık geziyorum.yüksek frekenlar dahi kısık geziyorum

Benim size söylediğim katalog değerdeki Matrix kazancı 71 db.
İşitme testine göre ileri derecedeki kayıplara hitap ediyor
Grafiğe bakarsanız 100 ile 110 db kadar karşılamaktadır.

ben starkey gözlük tipi f229 d kullanıyorum 2 yıldır sorunsuz ileri derecede kayıplar için ideal fakat benim hastalıgımdan olanlar için

Starkey F229 cihazı BHM marka gözlük tipi cihazlar ile aynıdır bu arada.

Üst Alt