Arkadaslar starkey kulak arkasi destiny modelini kullaniyorum 2007 de aldim bakirkoyde subeleri vardi ordan aldim iki kez ariza yapti bugune kadar 2014 gene bi haller oldu sonra duzeldi kendiliginden ozaman gitmistim sisli kent pasajindaki yerine bakim yaptirmak icin ama nafile bakmiyorlar bile biz size yenisini verelim soyle iyi boyle iyi vs ignite modelini onerdiler denedim fark bulamadim neyse ordan ciktiktan sonra arastirma yaptim netten starkeyin uskudarda bir yerini daha buldum telefon ettim sislideki bana tavsiye efilen cihaz modelini sordum sisli bana 2800 tl demisti onlara fiyatini sordum ayni cihazin belki inanmayacaksiniz uskudar bana 1800 tl dedi sislide 2800 tl dediler dedim telefondaki bayana biz yilbasi zammi yapmadik daha dedi bana samimi bulmadim ve starkey defterini kapattim neden cunku yalan dolanla bu isler olmaz satis sonrasi servis cok onemli bunlarda servis sifir ilgilenmiyorlar zaten iyi olsa buyuk sehirlerde subeleri olur yeni cihaz alacagim bu kesinlikle starkey olmayacak