Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Starkey İşitme Cihazları Kullananlara Destek

starkey 3 serisi i110 hakkında bilgi verir misiniz.Özellikleri ve fiyatı hakkında internette bilgi bulamadım.

Merhaba ilk kez işitme cihazı kullanacağım tiz seslerde gürültülü ortamlarda sıkıntı yaşıyorum. Starkey satan bir bayiden starkey amp ilgimi çekti. Forumlardanda hiç bir bilgi edinemedim. Cihaz ve kullanımı hakkında bigilendirebilirmisiniz.

Starkey ürünlerini denemek istiyorum ancak bayiniz ya da şubeniz yok.Ürünlerinizi 3-5 şehirden başka yerlerde satmıyor musunuz?

login;

Merhaba Hangi şehirdesiniz

Merhaba 3 Serisi i110 Wireless cihaz .
Size mesaj gönderdim

Yıl olmuş 2015 biz hala İstanbul dışında bir yerden cihaz alamıyoruz.

Starkey destini 200serısı ile cok ugrastım kulak içi yetersiz kalıyor gurültü ortamda sesleri karıstırıyor su an calısıyor

Ayarlaya biliyorsan benim destini 200 cihazımıda ayarla starkey

sayın esgök bursadaki altıparmak caddesi ve 2340441 telf numaralı şubenize ulaşamıyorum ? yer değişikliğimi yaptınız ?ayrıca merkez müşteri hizmetleri 444 5 170 nolu telefonlarda kimse cevap vermiyor ?

Arkadaslar starkey kulak arkasi destiny modelini kullaniyorum 2007 de aldim bakirkoyde subeleri vardi ordan aldim iki kez ariza yapti bugune kadar 2014 gene bi haller oldu sonra duzeldi kendiliginden ozaman gitmistim sisli kent pasajindaki yerine bakim yaptirmak icin ama nafile bakmiyorlar bile biz size yenisini verelim soyle iyi boyle iyi vs ignite modelini onerdiler denedim fark bulamadim neyse ordan ciktiktan sonra arastirma yaptim netten starkeyin uskudarda bir yerini daha buldum telefon ettim sislideki bana tavsiye efilen cihaz modelini sordum sisli bana 2800 tl demisti onlara fiyatini sordum ayni cihazin belki inanmayacaksiniz uskudar bana 1800 tl dedi sislide 2800 tl dediler dedim telefondaki bayana biz yilbasi zammi yapmadik daha dedi bana samimi bulmadim ve starkey defterini kapattim neden cunku yalan dolanla bu isler olmaz satis sonrasi servis cok onemli bunlarda servis sifir ilgilenmiyorlar zaten iyi olsa buyuk sehirlerde subeleri olur yeni cihaz alacagim bu kesinlikle starkey olmayacak

Merhaba sanırım yanlış anlama olmuş size söylenilen Ignite 30 cihazın satış liste fiyatı zaten 2400 tl.
Belirtilen fiyat X serisi için olabilir mi

Merhaba starkey yüzde 100 görünmeyen işitme cihazı varmı bu konu hakkkında beni bilgilendirirmisiniz?

Bursa da starkey şube geçici olarak kapatılmıştı.Şuan faaliyete geçti mi geçti ise adres telefonları değiştimi ?

Üst Alt