Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SIR GİZLİ GİZLİCan benim değil ki sana canim vereyim Sözüm yok sinemde sana sözüm diyeyimO yar benim değil, yare benim diyeyimCan cananda, canan canda bil gi...
SABAHTAN UĞRADIMSabahtan uğradım ben bir güzeleAla gözlerine sürmeler çekmişTaramış zülfünü dökmüş bir yanaSalıvermiş ince belin üstüneBir hoş durur eda na...
Provided to YouTube by Netd Müzik Video Dijital Platform A.Ş.Mecnun Gönlüm Senden Vazgeçti Leylam · Musa Eroğlu · Musa Eroğlu · Devran Baba · Devran BabaArma...
Cem Tv'de Metin Karataş ile Ehl-i Dem Programı 28 Kasım 2011Konuklar : Nurettin Rençber, Arzu, Serkan Akçakoca, Deniz AlbayrakARZU & NURETTİN RENÇBER düeti ...
Ahmet Kaya – “Bozarmı Sandın Acılar (Giderim)” | Anatolian Psychedelic CoverAnadolu’nun derin acılarından beslenen bu eşsiz eser, şimdi Anatolian Psychedelic...
Yâr senin derdinden derbeder oldumDerd-i derunumu sor da sonra gitHasretinden Mecnun misali oldumNe hale düşmüşüm gör de sonra gitAşık olan maşukunu atar mıG...