Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benum ellere yok sözum kader bu gülmedi yüzumGeçmez mi yar sana nazum bu cani sana kurban eylerumBen sana beni yoldaş eylerumBenum ellere yok sözum kader bu...
Abone OL( Subscribe): http://bit.ly/28R8iGZŞARKILAR BİZİ SÖYLER2 SES, 1 NEFES… Türk müziğinin iki başarılı yorumcusu Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarne...
Selami Şahin ‘Özledim Her Şeyini’ Resmi Müzik Videosu. (1994)Official Audio of ‘Özledim Her Şeyini’ by Selami Şahin. (1994)Selami Şahin’in ‘Özledim Her Şeyin...
Gülüm gözlerin çare bu derde İçimi ısıtan sözlerin nerde Sen benim canımsın gönlüm elinde.. Kimim var ki senden başka Yerim yurdum yok beni sakla Kırıldı...
“Böyle mi Olacaktı” eserini, Arya Vokal yorumu ve Arya Müzik Lab düzenlemesiyle duygusal, modern ve sinematik bir altyapı eşliğinde yeniden yorumladık.Bu çal...
“Darmadağın Umutlarım, Gelsende Bir Gelmesende”Sözleri Yusuf Çelen, müziği Nebi Yücel’e ait olan bu eser; Arya Vokal yorumu ve Arya Müzik Lab prodüksiyonuyla...
Gökçe Kırgızın bestesini Psychedelic Anatolian Rock tarzında yeniden yorumladık.Anadolu ezgilerini modern rock ruhuyla birleştirmeye çalıştık.Umarım beğenirs...
Anadolu Rock & Psychedelic dokusu ile yeniden yorumladığımız “Ben Seni Öyle Sevdim” sizlerle.📌Destek olmak için beğeni ve abone olmayı unutmayın.⚠️ UYARI / ...