Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
…Ne olur yanıma kimse gelmesinEn yakın dostuma bile dargınımKime güvendiysem kırdı kalbimiCanım bildiğime dargınım dargınDargınım yalan sözlereDargınım sahte...
🎵 Unutulmaz Şarkılar Serisi – Bölüm 3 🎵 Bu bölümde, milyonların kalbine dokunan ölümsüz eser *“Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi”* ile huzurlarınızdayız. Aşkın...
Dosta Düşmana Karşı (1998) - GAM MÜZİKSöz: Yusuf HayaloğluMüzik: Ahmet KayaÜstüm başım toz içindeÖnüm arkam pus içindeSakallarım pas içindeSiz benim nasıl ya...
MUSTAFA YILDIZDOĞAN "Senin Umurunda Mı" Söz Müzik : Mustafa YıldızdoğanAranjör : Ercüment Ekin Klip Yönetmeni : Bünyamin YaşarMyd Müzik YouTube kanalına abo...
Ülkemde Son Turnem VCD/DVD (2010) - GAM MÜZİKSöz: Gülten Kaya HayaloğluMüzik: Ara DinkjianDağlarda öfkeli başımSerhat'ta hep akşam oluyorNasipsiz kıştan mı, ...
Sezen Aksu - TükeneceğizSöz: Sezen AksuBeste: Sezen AksuDüzenleme: Onno TunçNe böyle senle ne de sensizYazık, yaşanmıyor çaresizNe bir arada ne de ayrı olmak...
#20ESERHiraiZerdüş - Papatyagözlerin zehri şarap eder mi? Alıp içsem beni sarhoş eder mi? Bir hayale daldım uyan derler mi?Beni böyle koyup gitme olur mu. Yi...