Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şu anda ne yapıyorsun?

Dava incelemelerine geçtim şükürler olsun 🙏 kendime bir mola vereyim dedim 😂

Güldür güldür şov yapıyorum. :D Monaco'yu çok geçtim ama Estoril harika gidiyor; bunda da damalı bayrak olursa, Brezilya/Rio yaklaşıyor demektir. :D Bu gülme krizleriyle Estoril çabuk bitecek gibi inşAllah. :D :ROFLMAO: 🏆🏁🏎️

Saat gece 2, trendeyim. Genç birisi uyanmıyormuş. Görevliler tren istasyonuna ambulans çağırıyor şu an 🤠

Kaderde Bangladeş sigarası içmekte varmış, teşekkür ederim arkadaşa baya güzeldi. :D İnşaat işinde içmediğim sigara kalmamıştı. Hatta üst düzey müdür Korhan abiye hediye gelen Küba purosundan da içmiştim, bayramda da yeğenimin eşinin Pakistan'dan getirdiği puroyu içmiştim. Bu 3 numara oldu. :D

Soğuk soda da iyi geldi. :)

Galiba serviste uyuyacağım, 2 zorlu hafta bitti. Ahtapot gibi her yere yetiştik elhamdülillah. 😊🤲

@Mai57, Teşekkürler kardeşim, uyuyayım diyorum da uyuyamıyorum. Zaman geçsin bari, sağ olasın.

@Mai57, He ya İstanbul'un bir ucu evim, bir ucu işim be kardeşim, dünya turu yapıyoruz sanki de Formula 1 çok sevdiğim için, arabayla gezmek güzel geliyor. 😁

2 hafta önce gectim Istanbul'dan
Havaalani ve kapikule istikameti🙂

@Mai57, Uuu sen uzak yerden geçmişsin, benim ev Anadolu Yakası, sen maşAllah zaten oyuna bakarsak forumun Evliya Çelebi'si oldun. 😁

Fırında ekmek bekliyorum, roket gibi iğnenin biraz dağılmasını bekliyorum. 🥹

Eve gitcem birden yağmur şimşek gidemiyorum hava da karardı

Üst Alt