Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şu anda psikolojim çok kötü. Ne yapabilirim?

Kumarbaz

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
144
merhaba psikolojim çok berbat intiharı düşünüyorum. yarın dr randevum var ama dayanamıyorum. köyden şehre geldim elim ayağım titriyor sizce ne yapabilirim

İntiharı neden düşünüyorsun hangi sebeple bir şey mi oldu yoksa genel bir mutsuzluk mu ?

İlaç kullanmama gibi bir şans yok ne yazık ki yarın doktora söylersin ama ilaçlarla ağırlaşmaz hastalığın belki dozunu düşürebilirler ya da çeşidini, miktarını kaç çeşit ilaç kullanıyorsun çok mu 2 veya 3 mü yoksa daha fazla mı tabii bunları bilmiyoruz 3 ise belki 2 ye falan düşer.
Belki de hastaneye yatman gerekebilir hem durumun açısından hem ilaç ya da doz belirleme açısından yarın doktor bakar ona karar verir.

doktora bu ilaçlar çok diyorum beni görmeden asistana 3 çeşit ilaç yazdırıyor sonuç daha kötü oluyorum. aynı ilaçtan yazsa bu kadar kötü olmazdım

@Kumarbaz, İlaçları şikayet etmezseniz azaltma olasılığı daha yüksek.Ben az doz kullanıyordum.Velini getir dediler.Bizimkiler geldi saçmaladı dozu arttırdı doktor.Rezil olıyım diye kendini iki sene öncesinde yaşıyo sanıyor diye yalan attıkları oldu velimin.Her insan gibi benimde sorunum var noksanım var.İlaç verince melek mi olmam gerekiyor.Anladığım bir şey değil.Mümkemmellik arıyor doktorlar.

Dr demek ki o kadar ilacı uygun görmüş sana
Ilaclarini atlamadan ic mutlaka
Belki doktorun degerlendirmesine göre ilaclar hemen etki yapmayacağı için sana da ilaçlar beni kötü yapiyo hissi vermiş olabilir normal olarak
Sen doktorunu dinle mutlaka
Yapabileceğin tek şey doktorunu dinlemek
Ama baktin dayanılmaz kötüsün acile falan ya da özel e git uygunsan

aslında ben istedim 2 tane olmasını ama böyle yapacağını bilmiyordum 3 taneye çıkardı diğer doktor. bilseydim demezdim

İnsan hangi ilacın iyi gelmediğini kendi de anlayabilir mesela risperdal i yazdılar bir süre kullandım bıraktım doktora da yazmayın dedim.
Her ilaç kötü etki ediyor olamaz kimi ilaç bir hastaya uyar diğerine uymaz kullandıkça anlarsın zaten hangisi iyi geliyor hangisi gelmiyor.

@Kumarbaz, İntihar düşüncesi benim de sık sık aklıma geliyor.Sonra bir şey oluyor ve vazgeçiyorum.Ne yapacağımı ben de bilmiyorum.Bunun bir sonu yok.

Bu intihar fikri beynimizde ne kadar yer kaplıyor. Bendede var ama hiçbir zaman intihar etmem. Neden kendi canımı alayımki.
Haa bu dünya sınav dünyası. Bu sınavlardan geçmek ise bizim KENDİ ELİMİZDE.

Belkide İNTİHAR EDENİN ahirette yeri olmaz. Bunu neden göze alalımki büyük risk.

tmm işte iki tane ilacı sen istemişsin sonuç olarak seni bu hale getirmiş iki ilaç ve dr üçe çıkarmış ilacini
Yani dr u dinlemen gerekli biraz da
Kafana göre ilaç alamazsin yani
Sana iyi gelen ilaçları dr la birlikte test edip ona göre almalisin ilaç

Evet kesinlikle @Sakar_Şakir_60
Tek bi tane antidepresan aldim ben mesela bi süre dr kontrolünde
Asla ne saatini ne de dozunu kendi kafama göre hareket ederek içmedim
Yoksa yanlış etki yapar çünkü dr bu şekilde söylemişti bana

Gardaşım şunu artık kabul edeceğiz bazen iyi bazen kötü olacağız, kötü olunca sabır edeceğiz iyi olunca şükredeceğiz.

İnsanoğlu hava gibidir bazen açık olur bazen kapalı bazen fırtınalı bazen serin vs . Bu böyle kabul et sabır et inşallah

Allah şifalar versin

Üst Alt