Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şu anda psikolojim çok kötü. Ne yapabilirim?

Kumarbaz

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
143
merhaba psikolojim çok berbat intiharı düşünüyorum. yarın dr randevum var ama dayanamıyorum. köyden şehre geldim elim ayağım titriyor sizce ne yapabilirim

İntiharı neden düşünüyorsun hangi sebeple bir şey mi oldu yoksa genel bir mutsuzluk mu ?

ilaçlarla çok ağırlaştı hastalığım yaşayamaz hale geldim. ilaç kullanmasam daha kötü oluyor

İlaç kullanmama gibi bir şans yok ne yazık ki yarın doktora söylersin ama ilaçlarla ağırlaşmaz hastalığın belki dozunu düşürebilirler ya da çeşidini, miktarını kaç çeşit ilaç kullanıyorsun çok mu 2 veya 3 mü yoksa daha fazla mı tabii bunları bilmiyoruz 3 ise belki 2 ye falan düşer.
Belki de hastaneye yatman gerekebilir hem durumun açısından hem ilaç ya da doz belirleme açısından yarın doktor bakar ona karar verir.

Sakinleşmeye çalışabilirsiniz.Her şey mükemmel olmak zorunda değil.Akışına bırakabilirsiniz.Benimde sorunlarım var.On beş öncesinin bir yazım elime geçti.Pek bir şey değişmemiş.

doktora bu ilaçlar çok diyorum beni görmeden asistana 3 çeşit ilaç yazdırıyor sonuç daha kötü oluyorum. aynı ilaçtan yazsa bu kadar kötü olmazdım

Üst Alt