Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şu anda psikolojim çok kötü. Ne yapabilirim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kumarbaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kumarbaz

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
214
merhaba psikolojim çok berbat intiharı düşünüyorum. yarın dr randevum var ama dayanamıyorum. köyden şehre geldim elim ayağım titriyor sizce ne yapabilirim

İlaç kullanmama gibi bir şans yok ne yazık ki yarın doktora söylersin ama ilaçlarla ağırlaşmaz hastalığın belki dozunu düşürebilirler ya da çeşidini, miktarını kaç çeşit ilaç kullanıyorsun çok mu 2 veya 3 mü yoksa daha fazla mı tabii bunları bilmiyoruz 3 ise belki 2 ye falan düşer.
Belki de hastaneye yatman gerekebilir hem durumun açısından hem ilaç ya da doz belirleme açısından yarın doktor bakar ona karar verir.

doktora bu ilaçlar çok diyorum beni görmeden asistana 3 çeşit ilaç yazdırıyor sonuç daha kötü oluyorum. aynı ilaçtan yazsa bu kadar kötü olmazdım

@Kumarbaz, İlaçları şikayet etmezseniz azaltma olasılığı daha yüksek.Ben az doz kullanıyordum.Velini getir dediler.Bizimkiler geldi saçmaladı dozu arttırdı doktor.Rezil olıyım diye kendini iki sene öncesinde yaşıyo sanıyor diye yalan attıkları oldu velimin.Her insan gibi benimde sorunum var noksanım var.İlaç verince melek mi olmam gerekiyor.Anladığım bir şey değil.Mümkemmellik arıyor doktorlar.

Dr demek ki o kadar ilacı uygun görmüş sana
Ilaclarini atlamadan ic mutlaka
Belki doktorun degerlendirmesine göre ilaclar hemen etki yapmayacağı için sana da ilaçlar beni kötü yapiyo hissi vermiş olabilir normal olarak
Sen doktorunu dinle mutlaka
Yapabileceğin tek şey doktorunu dinlemek
Ama baktin dayanılmaz kötüsün acile falan ya da özel e git uygunsan

aslında ben istedim 2 tane olmasını ama böyle yapacağını bilmiyordum 3 taneye çıkardı diğer doktor. bilseydim demezdim

İnsan hangi ilacın iyi gelmediğini kendi de anlayabilir mesela risperdal i yazdılar bir süre kullandım bıraktım doktora da yazmayın dedim.
Her ilaç kötü etki ediyor olamaz kimi ilaç bir hastaya uyar diğerine uymaz kullandıkça anlarsın zaten hangisi iyi geliyor hangisi gelmiyor.

@Kumarbaz, İntihar düşüncesi benim de sık sık aklıma geliyor.Sonra bir şey oluyor ve vazgeçiyorum.Ne yapacağımı ben de bilmiyorum.Bunun bir sonu yok.

Bu intihar fikri beynimizde ne kadar yer kaplıyor. Bendede var ama hiçbir zaman intihar etmem. Neden kendi canımı alayımki.
Haa bu dünya sınav dünyası. Bu sınavlardan geçmek ise bizim KENDİ ELİMİZDE.

Belkide İNTİHAR EDENİN ahirette yeri olmaz. Bunu neden göze alalımki büyük risk.

tmm işte iki tane ilacı sen istemişsin sonuç olarak seni bu hale getirmiş iki ilaç ve dr üçe çıkarmış ilacini
Yani dr u dinlemen gerekli biraz da
Kafana göre ilaç alamazsin yani
Sana iyi gelen ilaçları dr la birlikte test edip ona göre almalisin ilaç

Evet kesinlikle @Sakar_Şakir_60
Tek bi tane antidepresan aldim ben mesela bi süre dr kontrolünde
Asla ne saatini ne de dozunu kendi kafama göre hareket ederek içmedim
Yoksa yanlış etki yapar çünkü dr bu şekilde söylemişti bana

Gardaşım şunu artık kabul edeceğiz bazen iyi bazen kötü olacağız, kötü olunca sabır edeceğiz iyi olunca şükredeceğiz.

İnsanoğlu hava gibidir bazen açık olur bazen kapalı bazen fırtınalı bazen serin vs . Bu böyle kabul et sabır et inşallah

Allah şifalar versin

yeni dr 45 dakika dinledi sonuç aynı. sadece yeni teşhis yazdı eskiler çöp oldu. ilaçlar aynı. heyete isterseniz çıkarsınız dedi puan filan söylemedi. geçici bir rahatlama geldi dr ile konuşunca ama sonuç yine aynı
pardon ilaçlara ekleme yaptı kumar bağımlılığını düşürmek için önceden de yazmıştı bu ilacı.

Son düzenleme:
@Kumarbaz, teşhis neydi ne oldu ? İlaçlar aynıysa madem teşhise çokta takılmamak lazım .Puanı da tek doktor veremez heyet verir.

Son düzenleme:
@sokr@t, senin dediğin gibi her gittiğimde farklı teşhis konuluyor. şizoid demişti öncekinde şimdi okb dedi reçeteye ne yazdığına bakmadım. kaygı düzeyi de çok yüksek

@gölge 123 şehir hastanesine gittim duygu durum ve psikoz polikliğine özel hasta şeklinde aldı

ilaç değişmeden tanıyı değiştirmeleri ayrı bir ilginç.
dayanamadım ilaç şeyine baktım unipolar depresyon yazılmış.
f32-f34 ve f38-f39 kodları yazıyor

@Kumarbaz, evet teşhisi durmadan değiştirebiliyorlar çokta takılmamak lazım psikiyatrik hastalık takıntı ve psikoz benim anladığım .

Bende de ilaçları aynı bırakıp teşhisi değiştirip duruyorlar geçmiş olsun

Senin durumun değiştiyse onu ek yazmislardir galiba dr lar tanina Kumarbaz ( bilmiyorum heyet işlerini tahmin ettim )
Ilaclarini da düzenli içmiyorsan durumunu karıştırmış olabilir

@ipek., kumar oynuyorum diye tiryaki ilacı yazdı. dr bu ilaçlar çok diyom o daha fazla ilaç yazıyor.

ben unipoları önceden söyledim dikkate almamıştı önceki dr
bende 2 rahatsızlık var
1. unipolar yada bipolar borsa kumar bağımlılık
2. anksiyetenin dalları yaygın anksiyete çekingenlik okb şizoid

toplamda 5 çeşit ilaç kullanıyorum midem bulanıyor istemiyor bu kadar karışık ilacı

Nasıl yani kumar bagimliligi icin tiryaki ilacı verdiler derken anlamadim onu Kumarbaz

Evt seni anlıyorum ben aynı an da farklı durumlar cıkmış galiba sen de ve ona göre de ilaç verilmiş galiba sana

Yani yanlış teşhisler de olabilir belki tam bilemiyorum ben de çünkü farklı durumlardan bahsediyosun
Ya da en mantıklı yeniden bi tedavi için yeni ve iyi dr a gidebilirsin mesela hem kafanda şüphe de kalmaz acaba yanlış teshisler mi diye

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt