Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat ayı evde bakım aylığı alan var mı?

cevik-03

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 11 02 2009 itibariyle afyonkarahisarda yatmiştır .

arkadaşlar slm şubat ayı evde bakım ücreti izmirde ne zaman yatacak bilen varmı

nekadar aldınız arkadaşlar fark varmıydı

arkadaşlar slm evde bakım için eylül ayında müracat ettim aralık ayında eve kontrole geldiler şubat ayında bağlanacağını söylediler benim sorum şu eylül ayından itibarenmi bağlanacak maaş toplu olarakmı alacaz bu maaşı bilgi verirseniz sevinirim

slm arkadaşlar dafy istanbulun hangı bolgesınde aldınız aceba

galiba anadolu yakası ben avr.yakasındayım yatmamış.20sinden sonra yatıyor.

anadolu yakasında yattı ümraniyede

sanırım dün yattı ben bugün çektim.ümraniyede oturuyorum belki semtinden farkedebilir.

evde bakım

arkadaşlar şubat ayı evde bakım parasını kaç tl olarak aldınız alan varsa cevap yazarsa sevinirim

Bende İstanbul - Ümraniye'deyim. Baktım netden para yatmamış. Ümraniyeden diğer arkadaş nasıl aldı anlamadım.

ziraata gıdıp ınternetten bakmak ıcın sifre alıyosun yoksa dırekt bakamıyosun

Şubat ayı evde bakım aylığı alan var mı? Ne kadar aldınız?

arkadaşlar dün 02 15 itibari ile konyada evde bakım maaşımız yatmış. ama 477 tl olarak. 527 olması gerekmiyo muydu?
bilen yada şubat maaşını alan var mı?

saygılar sunuyorum herkese

arkadaşlar evde bakım maaşı izmirfde yatmış 477 tl

2009'un ilk 6 ayı için evde bakım maaşları 477 tl. 527 tl lik miktar faal olarak çalışıpta a.g indirimi alanlar için gecerli.

İki sene sonra ilk maaşımı aldım.. istanbul 450 tl..

slm arkadaşlar şubat ayı maaşları 16.02.2009 tarihinde ankarada yatmıştır.477 ytl dir

bize niye 450 verdiler.. he ankara olunca başkent ya anladım:D

Üst Alt