Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat ayı evde bakım aylığı alan var mı?

Fethiye'de 12 şubat da ,477 ytl olarak yatmıştır .

Şubat ayı evde bakım aylığı alan var mı? Ne kadar aldınız?

karabük te alan var mı

aylık bakım

istanbul da yattımı yatmadıysa genelde hangi tarihlerde yatıyor

urfa hala yatmamış başka urfalı yok herhalde benden başka

arkadaşlar evde bakım paraları ankara genel merkezden illere ayın başlarında yollanmış ama zannediyorumki il müdürlükleri parayı çalıştırıyorlarmı acaba ondanmı gecikmeler oluyor anlamış degilim shçek genel müdürlügü linkini veriyorum ordan bakın isterseniz..
.:: SHÇEK Genel Müdürlüğü [0312 310 24 60]::.

sosyal hizmetleri ardım cuma yatmazsa birdahaki hafta yatar dediler:(

yok be üstad ödenekler ay başında illere cıkartılıyor sosyal hizmetlein sayfaından görebiliyorsun ben telle görüştüm balıkesirdeki yetkili ile cuma bir bak yatmamışsa önümüzde hafta yatar dediler onlar bankaya talimat veriyor banka bekletiyor bizde bankamatiklere gidip geliyoruz nasıl olsa başka işimiz yok bizlerin gider geliriz gider geliriz yinedeyapacak bişey yok sadece GÖREVİNİ VAKTİNDE YAPAN İLLERİN SOSYAL HİZMETLER YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜRLER para hepsine aynı günde geliyor biri ayın 15inde dağıtıyor biride dağıtımı o aya sığdıramıyor

Üst Alt