Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat ayı evde bakım aylığı yatan iller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güzel kardeşlerim abilerim istanbul 20 ile 26 arası yatıyor ay başlıyor ist yattımı yok parayı çalıştırıyorlar yok unutttular vesaire vesaire bu tarz şeyler ayın 26 olarak kendinizi ayarlayın deyınki benim maaşın 26 yatıyor git çet ne kendinizi sıkıntıya sokuyorsunuz eşim öyle yapıyor bu imkanı bize sunanlardan allah razı olsun. syg.

remsunay; Her ay farklı yatıyor bu 3 4 aydır 20 25 arasında yatıyor oda meçhul her zaman bu konuya girip bakmak zorunda değiliz dostum istediğimiz adil bir düzendir burada yancılık oynamana gerek yok bari burada yapmayın kimse görmez sizi tekstil iş yerleri gibi oyalama yapılıyor nedir bu son bulsun bu artık !

Balıkesir 2 aydır gecikiyor. ödemelerimiz geç kaldı

Şükür diyen kardeşim o evde yatan engelli maaşları hepimizin hakkı biz kimsenin parasını çalmıyoruz !sadakada istemiyoruz herkez nasıl ay başında alıyorsa engelli bakım parasını bizde aynı tarihte istiyoruz zaten aldığımız para her ay bir önceki ayın parasını almış oluyoruz,birde bunun üzerine bir ayın sonunda almış olarak toplam nerdeyse birbuçuk ay gecikmeli almış olmaktayız .Siz hala bunun farkında değilseniz ozaman siz her ayın sonunda alın biz istanbul olarak başında almayı istiyoruz ....

slm

evde bakım aylıkları her ilde ayrımı yatıyor yoksa aynı yatıyorda paralardanmı kesiliyor arkadaşlar formda yazan arkadaşların dedigi gibi belli bi tarihte yatsa şu aylıklar çok daha iyi olacak

ben şükür derken ironi olarak remsunay denen şükürcüye cevap verdim iğneledim yoksa bu konuda ki tavrım net daha önceden bundan 4yada 5 ay evvelde fikrimi yazdım bu paralar kimsenin sadakası lutfu değil devlet aldıgı vergileri geri veriyor hemde kısarak onuda geciktirerek işleterek bakanlık her ayın 5 inde yatırır paraları illerdeki yönetimler ise kullanır kullanır canı isteyince yatırır remsunay gibi şükürcüler kabulleniciler olursa bu ülkede halklar hiçbir zaman haklarına ulaşamaz devletde verdiği hizmeti lütüf sayar canı isterse verir canı isterse vermez

istanbulda verilere göre 462 bin engelli var 730 ile çarp rakamı çıkan sonucu yatır 20 günlük repoya veya faize veya başka bir iahlede vesairde kullan elde edilecek karı sen bulursun
senin kiranın günü geçmiş taksidinin günü geçmiş planların ertelenmiş kimin umrunda sen otur şükret remsunay
DEVLET KÖTÜ GÜNÜNDE VATANDAŞININ YANINDA OLUR OLMALI OLMAK ZORUNDA sevap işi değil devletcilik

tolga78;

Aleyküm Selam

Ziraat bankasının iletişim bölümüne şikayet dilekçesini kart hamili adına yazın. Hatta geçmişten bu güne kesilen hesap işlem ücretlerinin tamamının iadesini de talep edin.
Örneğin;
2013 yılı her üç ayda bir 20 tl kesinti yapıldı yanı 2013 yılının tamamı için 80 tl geri iade,
2012 yılı üç ayda 15 tl yani yıllık 60 tl
2011 üç ayda bir 11 tl gibi...
kesintiler oluştu bunun geri ödemesi yapılıyor fakat şikayet dilekçesi şart.
Ayrıca dilekçenizi zaman zaman kale almadıkları olabiliyor şikayetinizi yineleyin ta ki kesintilerin tamamını alana kadar büyük bir mebla olmasa da kesilen para zaten sizin paranız. Ayrıca şikayet dilekçesi yazılmadıkça 3 ayda bir kesiti yapılmaya devam edecektir.

metris lordu yazımı iyi oku analız et ondan sonra yaz ( şükür konusuna gelince seni alakadar etmez. ) devletçilik konusuna gelince geriye bir bak hafızanı zorla engellileri odalara hapsetmeleri zincirlerle ahırlara baglanmaları daha yazamadıgım bir çok şey . ben senden daha çok ugrasıyorum bu konularda bazı arkadaşlar sosyal hiz ayın birinden itibaren tel yagmuruna tutuyorlar adamlar bıkmışlar işi olan arkadaşımızda aradıgında kımse tel cevap vermiyor. perişan oluyor ondan sonrada ilgilenmiyorlar felan felan bu arada sosyal hiz savunmuyorum engellilere dahada yardımcı olmak zorundalar engellilerin hakkı dahada iyi haklara sahip olmayı kim istemez bir çok görüşmelerde bu sıkıntıları yüz yüze çok dile getirdim klavye kahramanlıgı degil. ben sadece kendinize sıkıntı yapmayın dedim 26 yatıyor 26 maaş gunum deyin dedim.ona göre kendinizi ayarlayın dahada tartışmaya girmekte istemiyorum.

afyon yattımı arkadaşlar yattı gözükürmuş

asıl şükür konusu beni alakadar ettiği için sana cevap yazdım şükürcü olursan oda sana verdiği senin hakkın olanı şükür sayar geçmişe döneceksen daha daha geçmişe dön taaa osmanlı dönemlerine git veya daha daha eskilere
gazete oluyormusun haberleri izliyormusun ? giresunda bir engelliye verilen akülü arabayı kurdela ile açılışı yapılarak verildi o zat babasının malınımı verdi bu ülkenin vatandaşına ? işte senin gibi şüküğrcü zihniyetler o görevlileri ilah sayar şükreder şükredersiniz o yöneticilerde size verdiklerini böyle kutsallaştırır olan başka zavallılara olur geçmişle yaşama gelecegine bak geleceginin daha iyi olması için ugraş sosyal hizmetlerdeki görevlileri savunmak sanamı kaldı işleri o çalışmak telefona bakmak evrak geitrmek götürmek oturmakmı orada çalışan görevlinin işi telefonda cevap verecek bizzat işlerimlede ugraşacak kimsenin bıkma usanma gibi lüksü yok
her görevli işinden bıksın o zaman senin mantıgınla bakılırsa belediye hizmetlis yolları süpürmekten bıksın,muhtar evrak vermekten ögretmen hergün ögrenciye ögretmekden bıksın asker, polis emniyeti saglamaktan bıksın,işci üretmekden sporcu spordan bıksın kimse görevini yapmasın sen hangi okulda okudun hangi ögretmen egitti seni sana değilde senin için zaman harcayan ögretmene üzüldüm sana kapısını açan okula üzüldüm sende okuyup ögreneceksin vatana millete hayrın dokunacak diye zaman harcadılar bir başkası sen yer meşgul ettiğin için belkide okula gidemedi yazık .klavye kahramanlıgına gelince METRİSİN _LORDU diyorum sanal alemin değil :))

Az önce baktım bankamatiğe istanbul yatmamış hala...:mad:

Şubat ayındayız erken yatması gerekir iken 21 olmuş halen yatmamış ! internet hesabından bakabilen arkadaş bize bilgi verir son durumu bir zahmet.

Antalya yatmıştır.... Hayırlı olsun.......... 765 tl

Yarın İstanbul inşallah yatar artık 24 şubat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt