Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hükümetin ajanları siteyi denetliyo he,ergenekon,balyoz,kck şimdide engellilerbiz terör örgütü çıktı başımıza)Telefonlarımızı da dinliyolarlardır dikkatli olun)Her ay uçakla üye buluşmasına gitmek demode oldu artık jet kiralayıp gidiyoruz kardeş eksik bilgi almışsınMerak ettiğim birşey var;ajanların denetlediğini biz bilmediğimize göre sen nerden biliyorsun?"evde bakımıda gelır testıne sokacaklar ozaman ne yapacaksınız bakalım"derken bunu biz engellilere soruyorsan sen kimsin? Herkes paranoya oldu üzücü bir durum.
bakım maaşınıda trilyonerler alıyor ali ağaoğlunun çouğu alıyor çok iyi oldu bu soybis hak eden alacak artık bakıma muhtaç kişilerin bakıcısına ödenen maaş bu %50 raporla bi insan ağır özürlü raporu alıyorsa vardır bi pislik tabi onları denetlesinler zengin olan almasın ama bakıma muhtaç ağır özürlü yararlansın bu haktan zaten yasada o yönde değil mi
Arkadaşlar, birbirimizin kalbini kırmayalım, sağolsun devlet büyükleri bir kanun çıkartmış ve evde bakım parası veriyor, vermese ne yapabiliriz? bence şükredip zamanını beklemek en eftali.?
bırak burada yarım aklınla siyaset yapmayı ne alaka gezip tozmakla maaşın kesilmesi. sen gezme evinin 1-2 odasınıda kapa banyoda yaşa sana çift maaş verir devlet.
arkadaşlar ne yapıyorsunuz neden hıç alakasız şeylerı tartışıyorsunuz
arkadaşalar bızı bızden ıyı anlayan yok neden guzel şeylerden konuşmuyoruz kaç gundur yazıcam yazmıyorum bu parayı bızım ıhtıyacımız ıcın verılıyor yok devlet sızı gozetlıyor yok kesecek allah razı olsun bıze verenlerden bu parayı çunku ınsan oldugumuzu anladık bızlerınde var oldugunu toplum anladı çunku ınsan ıçıne çıkmaya başladık bız bırbırımıze yardımcı olalım kırmadan uzmeden lutfen alakılı davranalım hoşca kalın
allahınızı severseniz yapmayın başlık tartışılacak bir konu değil şubat ayı evde bakım ücrtini alan iller başlığı birbirinize laf atıp2 sayfayı doldurdunuz aha yatmaya başlamış herhalde diye sayfaya bakıyorum hiç alakası olmayan birşey hakkında klanye başında atıp tutan insanların doldurduğu bir sayfa yapmayın ya benim düşüncmde olan yüzleerce takipcinin rahatsız olmasına sebeb oluyorsunuz