Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat ayı evde bakım maaşı alan iller..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskiden maaş alan. Şehirler burada ilan edilirdi. Şimdi kimseden ses yok parayı alan buraya ugramıyor daha

arkadaşlar izmir pazartesi yatacakmış biraz önce aradım ayrıca izmirde bakım parası kesilenler olmuş

:) Bende dahil, ne kadar nankörüz, sanki pirim ödedikte maaşa hak kazandık, sağolsun devlet böyle bir yardımda bulunuyor, vermese vermez mecburda değil, bizler ise şükredip bekleyeceğimize, şu verdiğimiz tepkilere bakın, çok tuhafız sizcede öyle değilmi? :)

BaSKaN53;

Başkan seni bilmem ama ben nankör degilim ben saglıklı dönemimde çalıştım prim ödedim. Bu ülke için askerlik yaptım. Her yaptıgım alışverişte. Yüzde.altmışların üzerinde vergi ödedim. Bu ülkenin taşında da topragında da
Hakkım var. Şimdi sıra. Devletimde kötü günümde. Bana destek olacak olmak. Zorunda sosyal devlet budur
Bu yapılan bir lutuf degil devletcilikdir şükür yalnızca yaradan allaha yapılır
O şükretmemizi. Istedigin devlet imizin kurumlarında oturan yetkili şahıslar prim ödemedikleri. Halde makamları ,lojmanları. Özel araçları,korumaları ,dokunulmazlıkları,ve yüksek maaşları var
Senin gibi. Şükürcüler varken bu ülkede diger vatandaşların. Hakklarını. Almaları çok zor olacak

Kanadayı,isviçreyi isveçi. Vs. Sosyal devletleri incele bakalım şükür etmekmi gerek.

Ülkemizde 299 çeşit vergi var. Devletin büyüklügü. Aldıgı vergi ile ölçülür. Bu vergileri bu tür durumlarda kullanmak. Üzere alıyorlar bütçe olsun diye
Devlet erkanı. Yesin içsin gezsin ailelerine kredi versin iş açsın diye degil
Sana tavsiyem şükretmeyi bırak vatandaş oldugun. Bıilincine var ve haklarının peşine düş

Metrisin_lordu Selam arkadaşım...
yıllardır siteyi izliyorum ve insanların aldığı hizmeti, lütufmuş gibi görmelerinden dolayı, ismimle giriş yapmıyordum, ta ki sizin mesajınızı okuyana kadar..
Sosyal Devletin bilinçli bir vatandaşı olarak sizi tebrik etmek için, Sitede aktif oldum..
Umarım bir gün, aldığı hizmetin lütuf değilde, hakkı olduğunu anlayan bir toplum oluruz..
Saygılar..

Hey ağzına sağlık az bile yazmış sin bi şükür deyip duruyoruz cunku bu ülkede okdar zulüm yapilmiski hakkımız olan birçok şeyler sanki lütuf muş gibi geliyo aslinda sosyal devletin gercekleri arastirsak bu aldığımız haklarımızın dewede kulak bile değil saygilarimla PERWER

Metrisin_lordu Okadar Güzel Acıklamışsınız ki Anlamamk Mümkün Degil Bunu Tüm Arkadaşların Okuması Dilegimle:)

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkurler malesef aramızda başkan gibi. Şükürcürde var
Söyledigimiz gibi devletin verdigi bu maaş asla. Lütüf degil özellikle. Hakkımız ve. Hatta. Daha. Fazlası. Hakkımız. Yeterki haklarımızı bilelim ve talep edelim. Nasılki bu devlet bize gerektiginde bayragımız. Vatanımız.için ölmeyi hak görüyor sa. Kötü durumda müşgül durumdaki vatandaşına sahip çıkmak zorundadır
Egitim. Saglık vs hizmetleri ücretsiz. Vermek zorundadır. Ama maalesef şimdiki durum. Bunun içinde olumsuz ve. Biz talep etmedikçe. Bize bu hizmetleri vermeyecekler. Bizden aldıkları. Vergileri. Yandaşlarına peşkeş. Çekip bizi madur edecekler bizde buna. Dua edecegiz şükredecegiz. Öylemi?

Başkan TEMEL İNSAN HAKLARI bildirgesini bul oku ve çözümle
Sonra vatandaşlık haklarını vs. Oku
Sonrada şükredeceksen bana. Şükret. Gözünü. Açtıgım için. Sen hakklarını bil hakkına. Sahip çık iste ki
Hayat daha kolay olsun. Kim bilir yarın birgün. Bir yakınımızda engelli olabilir hayat onun içindemi. Zor olsun?
Yoksa. Çolugumuz çocugumuz için hayatı. Kolaylaştırmakmı olsun amacımız. Bu yüzden hakkımıza. Sahip çıkıp. Soracagız. Hizmet geciktiginde

Bir milletvekili iki yıl milletvekilligi yapınca emeklilik hakkı kazanacak ve emekli olunca senin benim. Normal bir emeklinin. 11 katı maaş alacak bu. Adaletsizlik içini acıtmıyormu. Prim ödemeden. Korumalar.eşliginde yaşayarak istedigi günahı yapacak millet vekili oldugu. Için adalet bile ona dokunamayacak hertürlü işleri kolaylıkla bitirecek
Ve ben. Bu tür adamlara. Bana hakkım olanı verdikleri için şükredecegim vermezlersede. Susacagım öylemiı

Soner bey; yazdıklarınızı dikkatle okudum, aramızda fark yok sadece belki yanlış anlatma yada doğru anlatamama var! Bakın izah edeyim.
1-Şükür/Hamd sadece yaradana olur. 2-Aziz milletimizin pek sayın vekilleri hakkındaki düşünce ve tepkilerinizin altına bende imzamı atarım. (Bir milletvekili iki yıl milletvekilligi yapınca emeklilik hakkı kazanacak ve emekli olunca senin benim. Normal bir emeklinin. 11 katı maaş alacak bu. Adaletsizlik içini acıtmıyormu.) demişsin, ne acısı içim kan ağlıyor o konuda. 3-Bende mu ülkede 25 yıl esnaflık yapmış bahsettiğiniz tüm vergileri vs. ödemiş + 7200 gün Bagkur ve SSK primlerini cebinden ödemiş, ve sonradan %80 ağır engelli olmuş bir arkadaşınızım, bir çok ihtiyacımı yardımsız yapamıyorum, zar zor emekli olmuş ve bu halde olmama rağmen her yıl kontrol muayenesine tabi tutulan bir insan/birey vatandaş adına ne derseniz deyin, benim seçip meclise git beni temsil et dediğim VEKİLİMin benden fazla özlük haklarına sahip olması hazm edilir bir şey değil, kanımca helalda değil. Saygılarımla

Aynı bakışa sahip oldugumuza sevindim ne varki ilk yazınızda nankörlük filan türü şeyler yazınca. Bıraz üzüldüm. Kızdım ve normal olarak tepkimi koydum saygılar

gelincikk;

Maşallah erkencisiniz:) güle güle harcayın inş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt