Soner bey; yazdıklarınızı dikkatle okudum, aramızda fark yok sadece belki yanlış anlatma yada doğru anlatamama var! Bakın izah edeyim.
1-Şükür/Hamd sadece yaradana olur. 2-Aziz milletimizin pek sayın vekilleri hakkındaki düşünce ve tepkilerinizin altına bende imzamı atarım. (Bir milletvekili iki yıl milletvekilligi yapınca emeklilik hakkı kazanacak ve emekli olunca senin benim. Normal bir emeklinin. 11 katı maaş alacak bu. Adaletsizlik içini acıtmıyormu.) demişsin, ne acısı içim kan ağlıyor o konuda. 3-Bende mu ülkede 25 yıl esnaflık yapmış bahsettiğiniz tüm vergileri vs. ödemiş + 7200 gün Bagkur ve SSK primlerini cebinden ödemiş, ve sonradan %80 ağır engelli olmuş bir arkadaşınızım, bir çok ihtiyacımı yardımsız yapamıyorum, zar zor emekli olmuş ve bu halde olmama rağmen her yıl kontrol muayenesine tabi tutulan bir insan/birey vatandaş adına ne derseniz deyin, benim seçip meclise git beni temsil et dediğim VEKİLİMin benden fazla özlük haklarına sahip olması hazm edilir bir şey değil, kanımca helalda değil. Saygılarımla