Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat ayında 1500 engelli öğretmen alınacak

cennetgülsevdi e diğer sorduklarıma cevap vermedin :D sende mi ilk kez başvurdun ? fotoğraf istediklerini neden klavuza belirtmemişler. neyse tartışması gereksiz. :D

diğer sorumada cevap vermemişsiniz. siz ilk kez başvurdu iseniz. fotokopisini siz mi verdiniz onlar mı alıp çekti fotokopiyi ?

sisteme girilmiyo şu an itibariyle yoğunluktan çökmüş
olabilirmi

Yaniniza diploma formasyon belgesi raporunuzun fotokopilerini de alin istiyorlar cunku.

il milli eğitim müdürlüğünü aradım sordum. sistem yok dediler ne zaman gelir dedim belli değil dediler. bu nasıl iş arkadaş 2017 yılındayız 1.500 2.000 küsür insanın başvurusunun yapılıp onaylanacağı bir sistem kuramıyorlar.

bu kadar mı vaziyet kötü ? birde meb kurumu...

darkjusticer kardeş madem mühendis mimar polis ögretmen olabiliyor sende olabilirsin git al formasyonunu ol ögretmen seninki biraz armut piş agzıma düş hesabı olmuş sana ögretmen olamazsın diyen yokki kardeşim polis olamazsın diyende yok tabi engelli oldugumuz için olamayız ama işletme iktisat mezunu polis veya ögretmen olamaz diye birşey yok bu konularda seni savunamayacagım ama şu konuda haklı olabilirsin madem ögretmenlerde memurluk tercih etmesin demissin bu konuda haklısın ama sana şunu söylüyüm geçen yıl 500 bu yıl 1500 toplam 2000 ögretmen alındı lisanstan zaten 8000 kişi falan girdi sınava benim tahminim tüm ögretmenler atandı temmuzda memurluk tercih edecek çok istina çıkar puanı 80-90 olupta ögretmenlik bititiren birisi.Neyse bu konuyu daha fazla tartışamayacagım haklısın bende EKPSS sınavından önce özel sektörde çalısıyordum sınava daha fazla çalışmak için Aralık ta işten çıktım nisanda sınava girdim 4-5 ay gibi çalıştım 83 aldım seninde dediğin gibi böyle basit bir sınavdan ögretmenlik okumuş biri 50-60 puan alıyorsa onun ögretmenliğinden ne hayır gelirki diye düşünülebilir ama o adamda iyi kötü ögretmen olmak için o bölümde okumuş sonuçta.Geçen tercihlerde nitelik kodu 4453 olan yani (İİBF mezunu) yanlış hatırlamıyorsam tabi 5-6 kadro vardı mal sorumlusu mu neydi elazıg 81 ile aldı ama ben uzaga gitmemek için yazmamıştım o zaman buda haksızlık degilmi neden buraya sadece İİBF mezunu tercih yapabiliyor diye diğer mezunlar sana sorsa ne diyeceksin herkes alacagı kişiye ne işinde çalıstıracaksa onunla ilgili bir bölümden mezun olmasını bekler aksi halde üniversitelerde farklı farklı bölümlere ne gerek vardı ki ?

cennetgülsevdi başvuruyu yaptım çok şükür hocam. 1 tane fotoğraf istediler onuda sisteme ekledikten sonra geri verdiler. bunun dışında formasyon belgesi aslı ve fotokopisi , diploma aslıve fotokopisi, engelli raporu aslı ve fotokopilerine bakıldı.

benim merak ettiğim bir husus var ama sıkıntı olur mu bilmiyorum eve gelince farkettim. engel grubun ne dedigörevli. bende engelli raporumda yazıyor dedim. kalp ve damar hastalıkları engellisiyim dedim. bana çıkarttığı ve imzalattığı kağıtta engel grubu bölümünde belirtiniz diğer yazıyor. yani birşey yazılmamış oraya ama alt kısmında kronik, süreğen yazıyor. ve derecem yazıyor falan. o engel grubu diğer belirtiniz yerine sınıflanamayan yazısını eklemesi gerekiyordu çünkü raporumda o şekil yazıyor. çünkü kalp ve damar hastalıkları bir kategoride değil yani işitme engelli gibi yada ne bileyim fiziksel engelli psikolojik engelli kategorilerinde değil.
sıkıntı olur mu ? yarın arayıp sorayım mı :S

Bende de diabet ve hasimato yazmasi gerekiyordu ama sadece diabet yazmis hakjaten sorun olur mu acaba

Suskun Mutsuz Umutlu

Hayır hiçbir sorun yok, bazı kişilerde bu durum görülüyor. atıyorum birçok hocamızda da askerlik alanı boş, problem yapmayın. zaten raporunuzun fotokopisine aslı gibidir damgasını vurup aldıysa ondan sonra her şey ona bakıyor, dert etmeyin. hayırlı olsun şimdiden.

Takip edeceksiniz dediler. Sanırım milli eğitim insan kaynakları sayfasından takip olur.

Roztel

Merhaba,

bende çarşamba günü il milli eğitime evraklarımı teslim ettim, şimdi süreç nasıl işleyecek ?

adımehmet hocam geçen sefer başvuru yaptıktan 15 gün sonra atama olmuş. Şimdi bu 15 gün gözümüzü kulağımizi acicaz. MEB in insan kaynaklarından takip edicez diye hatırlıyorum.

selamun aleykum öncelikle herkese hayırlı olsun. inşallah hepimiz atanırız. duruma bakılırsa inşallah aksi bir durum da yok. herkes kendi bölümünü yazabilir mi. Benim bölümüm Din Kültürü Öğretmenliği

Başvurular bitti. 1462 kişi başvurmuş. Herkese hayırlı olsun.

Amiin nerde yaziyor o rakam hocam ayrica yazik 38 kisilik acik kalmis

Üst Alt