Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat'ta hizmetli olarak atandım. 2014'te memur olarak atanabilir miyim?

mkursad71

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Evet arkadaşlar şubatta atamam oldu.(hizmetli kadrosuna) memur olarak 2014 ekpss ilk atamalarda atansam nasıl olur veya olurmu.?

arkadaşım bulmuşsun bunuyosun yazık o kadar insan atanmak için bekliyor bence işine bak allahına şükret. şimdi sen o kadrodan çıksan yeni kadroya atansan allah bilir ne zaman o kadro akıllarına gelip dolduracaklar. ben bunları kendim için yazmıyorum çalışamam ve müracaat ta etmem. ama şu ataması yapılan arkadaşlar bırakında yeni insanlarda ekmek kapısına kavuşsunlar rabbena hep bana yapmayın yazık

Haklısın yıllardır senin gibi nice böle fırsat bekleyenlerimiz var hizmetliyi memuru bırak memleketini bırakıp ülkenin bir ucundan diğer ucuna gitmeye razı insanlar bile var ailesini bırakıp ve ayrıca burda atama bekleyenlerin özel sektörde ne gibi sıkıntılar çektiğini sizde görüyorsunuz.

sizin gibi insanlar yüzünden 2012de yerleştirme olmasına rağmen 60bin kişi sınava girdi şimdi ise artarak 66bin oldu azalmasını beklerken çoğuldu gerçi devletin suçu sizin gibileri tekrar niye sınava kabul ediyor anlamıyorum

devlet memuru olmuşsun daha ne istersin ne olursa olsun ha rahatsızlığından dolayı çalışamıyorsan bilmem tabiki

arkadaşlar soruyu cevaplasak bir fikri olur arkadaşın. eleştirelim de tercih yapabilir mi yapamaz mı onuda söyleyelim. yani hizmetliyken memur olabilir mi bu durumda ?

madde su sekılde

Yerleştirme ve atama yapılmayacak haller

MADDE 14- (1) Halen memur olarak çalışmakta olanlar, başka hizmet sınıfı kapsamındaki kadrolar ile bulundukları kadrolardan farklı olmak kaydıyla mezunu oldukları eğitim programları itibarıyla ihraz etmiş oldukları unvanlara ilişkin kadrolar hariç olmak üzere bu Yönetmelik kapsamında yerleştirme işlemlerine başvuramaz, yerleştirilseler dahi atamaları yapılamaz.

arkadaşlar memur olmak zor değil geçen sınavdan 83 bu sınavdan da 81 puan aldım yok atama bekleme falan çalışan atanıyor hem müdürlük varken niye memur kalsın insan memurluk varkende hizmetli kalmaz. yok kul hakkı falan Allah çalışana veriyo yatana değil....

ben iki üniversite birden okuyorum yazanlar napıyolar mesela ales vardı bugün kaç puan bekliyorsunuz...

Ha Ales bu arada yüksek lisansa giris sınavı...

boyle duygu tacirliği yapıldıgı için Türkiye de kullanılıyoruz kımseyi savunmak kimseye düşmez hepimiz düşünüyoruz kendimizi savuna biliriz...

bu arada devlet hizmetli kadrosuna yurt dısı dil için burs vermiyor....

bizim gibi insanlardan bahsetmiş arkadaş bizim gibi insanlar yuzunden bize acımıyor destek oluyorlar

evet Allah Aşkına cevaplarınızı bekliyorum nekadar sığ bakıldığını okudukça anlıyorum...

Çalışıp yüksek puan alıpta atanamayanlara hiç denk gelmedin galiba çalış yüksel buna laf eden yok ayrıca görevde yükselme diye bir olay var.Sen niye o kadroyu boş bırakıpta kadro bekleyenlerin hakkını yiyorsun ki yok iş zor yok aileden ayrı ile alışamadım bahaneler bahaneler burda birçok insan zorluk yaşıyor.Hatta özel sektörde sağlam insanlar gibi işlere koşturuluyor.

Sonuçta bu da bizim tek çaremiz sen gir alesine yds'ne ygs'ne karışan yok çalışırsan hak ettiğin yere gelirsin.

yüksek puan alanlar çalışıp üç beş ay temizlik yapmayı göze alsın açıkta kalmasın... yükselmeye gelince kaç senede bir var biliyorsan soyle bende öğreneyim...

bu arada 13 yıl özel sektörde çalıştım...

kurtulmak için 3. atamada mecburen tercih yaptım...

bilgi vermeyen ve sadece eleştiren arkadaşlar 43bin kadro açık bunun için twet atın bimer e meil atın boşuna kendinizide benide yormayın bilgi verecekler başımla beraber...

fikrindir saygı duyarım ama biz birimiz iyi yerlere aman gelmesin yerinde saysın bizim yerimize kararları sapa sağlam günlük hayatın hiçbir zorluğunu görmemiş insanlar versin bizde öle bakalım diyosanız bişeyde diyemem daha...

Hızmetlı olarak calısmayı dusunuyorum zormu cvp verırmısınız

tuvalet temizlemeyi göze alan yüksek puanlı açıkta kalmaz...

valla çalıştığın yere göre sana biraz daha töleranslı davranıyorlar fakat devlet seni hizmetlı atamış yinede temizlık yaptırıyorlar.

evet aynen öyle sağolsun arkadaslarda yardımcı oluyorlar tabi çalıştığın insanlara bağlı...

kac kısı calısıyosunuz tek yapamassın zordur bıde maas ne kadar 87 aldım ful ankara yazcam olmassa 2.tercıhte sansım cok yuksek lıse sıralama 1301

ne alakası var kul hakkıyla adam mevkisinde yükselmk istyor en doğal hakkı calısıp kazandıysa memurlugu tercih edicek tabiki neden imkan varken yapmasın mantıklı düşünelim burada konusanların kaçı bi baskasını dusunuyor bırakın arkadaslar cogumuz kendi menfaatlerimiz için herşeyi yaparız.

6 kişi o yüzden yüklenmiyorlar fakat engelli olup 2 kişi olan tanıdıklarım var ve bütün okul onlara bakıyor... bence düşünme ama yinede sen bilirsin. puanın iyi bence memurluk olur bol şans Allah gönlüne göre versin.

Eyvallah karargahx

LEGİONNAIRE;

enes bey bende şubat ayında hizmetli olarak atandım zormu dersen evet hemde düşündüğünüzden zor ben kendimden örnek vereyim raporumda belirtilmesine rağmen sınıf temizliği şu bu aklına ne geliyorsa yaptırıyolar ve benim şuanda hastalığım arttı rapor aldım ameliyat olabilirim problemim kalçadaydı aşırı yüklenmeden dolayı belimde skolyoz oldu vs şuna kesinlikle güvenmeyin engelli kadrosundan girdim mecbur bana uygun iş vercekler diye öle olmuyor hee insaflı bir amire denk gelirseniz bilmiyorum sonuç ne olur benim yaşadıklarım bunlar

Arkadaşlar benim anlayamadigim ortaogretimden atananlarmi hizmetli olarak calisiyor onlisansta memur olarakmi calisiyor lütfen aciklarmisiniz hizmetli olarak calismak nasil oluyor neyapmaliyimki memur olarak calisayim?

kesinlikle katılıyorum 44mustafa44 bende rapor almayı düşünüyorum...

lise mezunu vhki de aldılar memurda hizmetlide cok puan alırsan sıralamya göre yerleşirsin.

2 sayfa yazı olmuş memur olarak atanabilir mi atanamaz mı kimse yazmamış. ama sanırım oradaki maddeye göre çalıştığın için memur kadrosuna başvuru yapamıyosun ben öyle anladım.

Vhki de aldilr nedemek abim anlamadim

78.356 6500 siralama bu puanla memur olabilir miyim direk doğuyu secsem?

veri hazırlama kontrol işletmeni memurun bi tık üstü

arkadaşlar ben şunu söliyim puanınız iyi ise acil bir şekilde maddi sıkıntınız yok ise sabredin olabildiğince masabaşında çalışılacak memurlukda görev almaya bakın he ben kimseninde aklına girip şunu kesinlikle yapın demem sizin b,leceğiniz iş ama inanın davulun sesi sadece uzaktan hoş geliyor bu atama boş geçer 2. atama olurmu bilmiyorum bu sınavda çünkü rahatsızlığımla uğraşmaktan uzun süre forumdanda uzakta kaldım olacaksa puanınıza da güveniyorsanız memurluğu bekleyin ilk atamalarda herkez can havli ile yüksek puanlılar atanmak için her yeri yazacaklardır sonra puanlar haliyle düşer konu başlığının dışında oldu yazdıklarım ama benim canım yandı sizinkide yanmasında diye yazıyorum

evet netbus haklısın dpb sitesinde memur olan mühendis kadrosuna atanabilir demiş ama ayrıntıya girmemiş.

TSK bilgilerin için abim allah razi olsun inşallah bu atamada memur olarak atanirsin İNŞALLAH

arkadaşlar bu sene kadrolar bi açıklansın görücez hepimiz ama herhalde ilk atamada 85 in altı alım olamz

teşekkür ederim Allah herbirimize gönlümüzdekini versin.

44mustafa44 Kanunda seni koruyacak maddeler var bi avukatla görüşüp durumunu anlatırsan seninle ilgilenir maddeleri sunar sende müdüre sunarsın baktın takmıyor dava açarsın sizde asalet olayı varmı bilmiyorum varsa kalkmasını bekle yoksa direk uygula bence.

Biz sonuçta engelli insanlarız tutupta kimse kimseye normal insanların bile yapmadığı işi yaptıramaz.Herkes böle bir durumda hakkını aramayı bilmeli tepkini göstermezsen ezerlerde ezerler tuvalette temizlersin sıra da silersin.Herkes hizmetli olacak diye bir kaidede yok ilk önce araştırırsın bu hizmetli ne yapar.Zor olduğunu düşünüyorsan sadece memur olarak tercih yaparsın.

Üst Alt