Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat'ta hizmetli olarak atandım. 2014'te memur olarak atanabilir miyim?

Asletin onaylanmadan olmaz. 2. atamada bir üst sınıfa atanabilirsiniz. GİH, VHKİ

mkursad71;

hizmetli kadrosu dışında yani düz memur vhki olursa atanırsan sıkıntı olmaz ama tekrar hizmetli kadrosunu tercih edemezsin üst dereceleri tercih edebilirsin puanın yetiyorsa

Asaletinin onaylanmasını beklemen lazım zannımca

mkursad71 beyefendi;

Ben EKPSS den 78 puan aldım sen yerini beğenmiyorsan eğer yasa izin verirse bana hizmetli kadronu devredebilirsin ben razıyım senin kadronda çalışmaya valla benim hiç zoruma gitmez 13 yıldır sınavlara giriyorum bir türlü şans bana vurnuyor...

Bu puanla inşallah bu sefer atanirsin merak etme Allah gönlüne gore versin

benim atamam olmayacak puanım düşün lakin.şunu anlamıyorum.geçen ömss lise bazın 47.000 küsürdü şimdi bakıyorum.49.000 küsür hiç atanan olmadı bazı arkadaşlar hizmetli olarak atandım .şimdi memur olarak atanabilirmiyim diye arkadaşım o zaman niye hizmetli kadrosunu yazdın.geçen ömss de çok az farkla atanamafdım .şimdi ise paunım çok düşük geldi.atanmam hayal oldu.herkez çalışsaydın falan diyor çalıştım kitaplar aldım videolar izledim .ama olmuyoır herkez anladıüı kadar anlaymıyorum .ama bu arkdaşları anlamıyorum.bir çok arkadaşın hakkını yediniz.ben atanamadım.bari bu tercihlerde daha bilinçli olalım.ben yaptım .istediğim kadar tercih yaparım kafasını bırakın .bir çok engelli işsiz daha hiç çalışmamış.bunu düşünerek empati kurun .saygılarımla..

HÜSEYİN KARABAL;

2016 için 2 seneniz var. 1 seneyi günde 1 saat matematiğe verin.Kalan bir seneyi de türkçe ve sosyal derslere verin. Eminim atanacaksınızdır.Uzun soluklu bir çalışma sıfırdan yüksek puan almanıza yarar.Ben 1997 de mezun oldum. Okurken de pek iyi bir öğrenci olduğum söylenemez. Beş aylık bir süreçte konu anlatımlarını metrobüs, otobüslerde. Video izlemeyi akşam evde, soru çözümlerini yine evde yaparak iyi bir puan aldım çok şükür.İmkansızlıkları bahane etmeyin çalışmanıza rağmen olmuyorsa o kafanızdaki olmaz saplantısını silin sonra tekrar 2 sene çalışın.Olacaktır.

size hayırlı olsun.bundan sonrada alım olacağını sanmıyorum.kpss gibi ekpss kaldırırlar.benim anlatmak istediğim farklı ben kendim için değil lütfen tercihlerii gidebileceğiniz yerleri ve pozisyonları yazık oluyor insanlara.ben çalıştım hayretler içindeyim düşük puan aldığım için demek ki benim kapasitem bu.hepiniz için hayırlısını diliyorum.Allahım utandırmasın..

Genelyetenek anlam becerisi lazım öncelikle bunu geliştirmelisin bol bol türkçe paragraf soruları çöz zihnin daha çok açılacaktır genelkültür sorularıda sakat sorular gelebiliyor ama güncel haberleri vs takip etmelisin umarım herkez için hayırlısı olur hakeden , ihtiyacı olan herkez atanır.

Üst Alt