[ Suisit ne? dil deformasyonu mu? gecicidir umarim.. ek$isozlukte bile yazmamislar oyle bir baslik.. dilinize sahip cikin.. ]
Suicide: a permanent solution to a temporary problem
Intihar: gecici bir soruna kesin bir cozum.
2 hafta once denedim.. Etkilenmedim aldigim alkol ve ilac karisimindan.. $ans veyahut $anssizlik orasi baska konu..
O an aklima, bu dunyadan cekip gittikten sonra arkamda birakacagim gozyasi ve ilk karsilastigi psikolojik travmada abisini ornek alacak olan kardesim gelmedi..
Intihar mi etmek istiyorsunuz? Cok kolay..
2 kutu antidepresan - insomin ya da prozac tavsiye edilir, herhangi bir eczaneden 10 ytl ye alirsiniz.
Yeteri kadar sarhos olmanizi saglayacak alkol - bunda da kucuk bir votka almanizi oneririm. fiyati 15 ytl kadar.
Vi$ne suyu olmadan olmaz - 2ytl de bu.
Eh, votka + vi$neyi karistirip iki duble icin, ardindan antidepresanlari yutun, devaminda da alkole devam edin.. Sonra uzanin.. Bir sure sonra kalp krizi ile ölürsünüz.. [ benim aldigim ilaclar antideprasan degildi, antideprasanlar 2 kutu ve uzeri miktarda alkolle alindiginda kesin yolu acar, $upheniz olmasin.. ]
Ne yapti fatura toplamimiz? 27 ytl mi? (ulan bu 27 de bi$i var ama du bakalim.. )
Peki annenizin gozyasini oder mi bu 27 ytl?
Size verilenlerden neyi begenmediniz ya da verileceklerin ne kadarindan haberdarsiniz?
Saygilarimla
Christian