Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli geleceği düşünmek rahatsızlık mıdır?

anonymous

Aktif Üye
Konular
282
Reaksiyonlar
300
Bipolarım. Sürekli geleceği düşünüyorum. Yola çıkıyorum, dönüşü düşünüyorum mesela. Sürekli gelecek düşüncesiyle yaşıyorum. Bu sizde oluyor mu?

Ya okulun stajında başarısız olursam diye endişelerim oluyor. Yazın staj yaptım ama daha önce hiç hastalarla muhatap olmamıştım.

Evet bilinmemezlik beni bitiriyor. Biraz akışına bırakmak gerek ama olmuyor

Ben genelde anı yaşıyorum. Geçmişi ve geleceği ara sıra düşünüyorum

Buna gelecek kaygısı denir. Her insanda var. En iyi şekilde çalışıp, tevekkül etmek gerekir. Başına bir şey gelecekse, senin yapacağın tek şey tedbir alıp gerisini Allah'a bırakmak. Başka türlü insan kafayı yer düşünmekten.

İnsan aciz bir varlık, doldur boşalt sistemiyle çalışıyor. Dolduramassa da sıkıntı , boşaltamassa da sıkıntı. Güzel bir formülü vardı doktorun; geçmişten ders al, geleceğe hazırlan ama anda kal.

Başıma bi felaket gelecek gibi hissetme başladı bende. Çok kötü bi his aynı durumda olan var mı?

@Pickle, Dün salonda uykuya dalarken tv de rte konuşuyordu uyku hali ne dedi anlamadım ama bu saatte hayra alamet değil dedim kesin savaş çıktı dedim ama sonra uyanıp baktım farklı bi konuymuş

Gelecek deyince yaşlanma korkusu sarar beni umarım çok uzun sürmez hatta olmasa da olur .

Üst Alt