Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli lavman kulansam ne olur?

[FONT=verdana]ki çay kaşığı tabii maden suyu tuzunu bir litre ılık suya karıştırıp tümünü sabah aç karnına iç,[/FONT][FONT=verdana]Pekmez, çok iyi bir barsak çalıştırıcıdır,[/FONT]
[FONT=verdana]Yoğurt, barsak tembelliğinin birçok durumlarında çok yararlıdır. Bol yoğurt ye süt iç b vitamini al ve liften zengn şeylerle beslen [/FONT],
[FONT=verdana]Hergün sabah aç karnına yarım fincan zeytinyağı tavsiye ediliyor .[/FONT]

Bu kabızlıkla ılgılı herhangı bır hastaneye yatmak ıstıyorum,Bende trafık kazası sonucu omurılık felclı oldum.Buyuk tuvalet ıhtıyacımı klozet ortamında gıdermek ıstıyorum bu konuda tavsıye ve onerınız varmı.?

Gastroenteroloji bölümü olan bir hastaneye başvurabilirsiniz. Bu işin uzmanları onlardır.

duphalak kullanıyorum 3 günde 1 tam 1 ölçek hiis olmadığı için 2saat sonra wc sandalyesine oturup bekliyorum bazeb biraz parmakla uyarınca tam olarak tamamen boşaltım oluyor şurubu içtikten sonra bolca su içiyorum

bende o surubu kulanıyorum ama bır turlu faydası yokk

içinden çıkan ölçü kabıyla 1,5 ölçü iç içtikten sonra bolca su iç 1 litre kadar ve sonucu izle ama biraz parmakla uyarın

1 yıldır lavman kulandım,artık kulanmak ıstemıyorum ne yapabilirim.

Arkadaşlar bır yıl oldu memur oldumdan beri,lavman kulanıyorum ama artık kulanmak ıstemıyorum ne yapabilirim.Bu konuda onerınız nedir arkadaslar.

MAGNEZİ CALSİVE bana doktorum bunu önermişti OSMALAK da iyi bir ilaç ama fazlasıyla yağ gibi tadı oldğndan bn kullanamamştım. ama ilaç kullanımını önermiyorum.. Bi süre snra daha çok sıkıntı yaratıyor. Şuan doğal yöntemleri araştıyorm ve tavsiye ediyorum

ben eşim için bekunis adlı hapı kullanıyorum haftada uc kere cıkıyor tuvaletıne 2 tane attım mı ertesı sabah tuvalettesın sıkıntı yok deneyın ama gecıcı bır sey bu doğalı neyse onu yapmak lazım

Ihtiyacız gelince baskı oluyor olmazsa uyarı masaj ve tuvalet adabı şart düzene girince vakti gelince anlıyor insan ve ot mot değil zeytin yağlı yemekler ve bol meyva kafi bence

arkadaş lavmana çokçok nadir ihtiyacım oluyodu ama tuvaletedee 4-5 günde bi çıkıyodum ve kasılma anını yakalayıp karna baskı yapıyodum.düzenim buydu.2 ay fzk tedaviye gataya yattm tutturdular 2 günde bi lavman + hergün dupalak...şimdi eve döndüm nası devam ediyym şaşırdım.Sordum sürekli lavman zararlı diil biçok oflu hastamız yıllardır bööle dediler benim kafama yatmadı

Cloud.

Yahu nasıl zararlı değilmiş! Allah allaah. Kesinlikle barsakları tembelleştirir. Bence 4-5 günde bir tuvalete çıkmak of'Liler için normaldir. Bunu ne kadar az katkı ile yapabiliyorsanız yapmaya çalışın. Ne zaman ki 4-5 günde bir kendiliğinizden tuvalete çıkamaz olursunuz, o zaman, zararlıolduğunu bile bile, zaruriyetten dolayı değişik katkılardan yararlanabilirsiniz.

abi düzenimde şaştı savundukları şeyde şu: 2.günden sonra tansyonum çıkarmış,yaralanma seviyem yüksek olduğundan tehlikeliymiş...

E dene bakalım Cloud.
Tansiyon ne kadar çıkıyor, barsakları tembelliğe mahkum etmeye değer mi, ona göre sen karar ver...

Arkadaşlar,lütfen lavmanı hayatınızda sürekli hale getirmeyin. @OturanBoğa ' nın söyledikleri çok doğru.
Bir rahatsızlık sonucu barsak ameliyatı geçirdim,işler ters gitti 3 haftalık yoğun bakım ve 3 aylık hastane süreci yaşadım.
Tabi bu durumda boşaltım sorunları oluyordu. Doktorlar genelde lavman yazıyorlardı.
Fakat çok samimi olduğum, ameliyatlarıma da giren kendi doktorum, artık lavman uygulama dedi, bekleyeceğiz, başkaları verirse de uygulama boşver dedi. Alışınca barsak tembelleşeceğinden doğal hareketleri unutur, lavman bağımlılık haline gelir dedi.

Üst Alt