Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli ölüm aklıma geliyor, devamlı ölümü düşünüp korkuyorum. Nedir bu?

Yaygın aksiyete bozukluğu olabilir belki ama uzman değilim. Doktorunuz söylemedi mi bir tanı?

olur arada öyle şeyler insanlık hali kanka sen akışına bırak yeterli

Yapanlar varsa eğer, nasıl? Etkisi vs? Ben artık çekemiyorum bu hayatı, dayanamıyor ve kaldıramıyorum. İntihar düşünceleri geliyor. Clonex kullanıyorum. Artık tatmin olmadığımdan dolayı ekt düşünüyorum. 22 yaşındayım. Ölme ihtimalim ve veya bir şey olma ihtimali var mı ekt den sonra?

@levent yzc, elektroşok tedavisi

@İçgörüsümaxolan, yok sadece unutuyorsun bi süre ama herşeyi değil maalesef... ben bana acı veren her şeyi unutmak isterdim sonradan yine istedim ama onaylamadı doktor

@İçgörüsümaxolan, selamlar Ben de Clonex 700 mg ve Seroquel 50 mg kullanıyorum

Ölüm korkusu bende de şiddetli şekilde vardı ama 1 seneden fazladır her gün 5 vakit namaz kılıyorum

Son düzenleme:
@levent yzc, istemediğin şeyleri sana ayıklayıp unutturmuyor maalesef teknoloji o kadar ilerlemedi ben genel olarak bahsettim elektroşok tedavisi unutkanlık yapıyor kendimden biliyorum

600mg Klozapin ile paranoya ya da kaygı yaşıyorum, bu durumda olmuş olup kurtulan var mı? Umut edilmeli mi?

Ben 700 mg klozapin alıyorum. Paranoya ve kaygı her zaman oluyor ama tolore edebiliyorum. İşimde gücümde takiliyorum.

Üst Alt