Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli raporuma rağmen Ankara emeklilikte 1 yıl sonraya kontrol yazmış..?

Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba ben / 50 ile sürekli olarak vergi indiriminden emekli oldum ama hastanenin verdiği rapor sürekli ankara 1 yıl kontrol yazmış hangisi geçerli acaba saygılar.

@Derbeder25

said bey bende eskisehirdeyim mümkünse görüşmek isterim 0544 886 39 27 iş kazasi ve hastalık ikisinin toplamı mutlaka görüşüp tanısalim yardiminizi bekliyorum oturup çay içer konuşuruz

vergi indiriminiz ankaradan sürekli olarakmı onaylandı emeklilik talebiniz öncesi. ve anladığım kadarıylada sgk mı size kontrollü emekli etti

vergi indirimide süreklimiydi kardeş yani hastane raporu ve vergi indirimi sürekli olmasına ragmenmı kontrol verdi sgk emeklilikte

Sgk hastanesi %50 sürekli rapor ankara %50 yıl sonra kontrol yazdı hangisini geçerli

kontrolde oran düşermi su an %70 hesaplama ortalama %50 sonuç degisirmi sizxe

ALEXSANDERS

Ankara ne dediyse odur geçerli olan. Hastanenin verdiği karar değil, ssk'nın verdiği karar bağlayıcıdır.

Oran değişir mi bilinmez tabii, ama değişmeyecektir bence. Zaten artık çok zor oran veriyor hastaneler...

[FONT=sans-serif]@ALEXSANDERS
[/FONT]
[FONT=sans-serif]Arkadaşım vergi indiriminiz sürelimi yoksa süreklimi[/FONT][FONT=sans-serif][/FONT]

Sürekli vergi indirimi (maliyenin raporu) Sürekli emeklilik demektir....
Hastanenin verdiği rapor emeklilikte bağlayıcı olmaz. (01.08.208 Tarihinden önce sigortalı olanlar için)

Merhaba arkadaşlar ben 30 11 2016 da emekli oldum sürekli olan engelli raporun 1 yıl kontrollü verdi ankara kontrole girdim bugün psikiyatri ilaçları aile ve işyeri hakimine y azdirdigim için puan vermedi emekliligim iptal olurmu ilaçlarını sürekli tarihinde yazdıyorum ilaç rapor tarihini de günü gününe yazıdır dım şimdiden teşekkürler

Benim soruma site yöneticilerinden ve bilgisi olan arkadaşlar dan cevap bekliyorum çok acil zor durumdayim

Merhaba arkadaşlar ben 29/03 2018 de heyete girdim balthazar hesaplamaya göre 56 sürekli rapor oynandı (20+20+20+10+8)şeklinde puanlar (şeker tansiyon göz göğüs fizik) heyet başkanı sürekli yazıyorum dedi ankara sonucu değiştirir mi? Birde ankaradan sonuç ne kadar sürede geliyor acaba şimdiden teşekkürler

ALEXSANDERS

Rapor sürekli olduğu için SGK'nın da emekliliği sürekli olarak düzenlemesi bence çok çok muhtemeldir. 1 ayda sonuç belli olur.

Soru

Bülent bey daha önceki emekliligim iptal edilmişti 29 03 2018 de tekrar heyete girdim vergi indirimi için (göz 20+göğüs 20+şeker 20+tansiyon 10+fizik 8) olarak heyet başkanı sürekli 56 olarak yazıyorum dedi ankara sonucu değiştirir mi ve ankara dan vergi indirimi sonucu ne zaman ve surekli olarakmı gelir acaba

Yine tekrar kontrole çağırırlar mı? Ben hastaneden raporun aslını alıp çoğaltarak şu an kullanıyorum

Son düzenleme:
ALEXSANDERS

Maalesef sorularınıza kesin bir cevap yazmak mümkün değil. Tümü kurumun inisiyatifinde ve nasıl bir karar vereceğini bilemeyiz.

Ankara numune hastanesi

Slm arkadaşlar

ben 2016 yılında emekli oldum sürekli vergi indirimi ve sürekli rapor ile
2017 de ssk kontrol muayenesi için çağırdı rapor % 39 da kaldı emekliliğin iptal oldu
buraya kadar her şey normal 2018 tekrar rapor aldım sil baştan bu sefer %66 sürekli rapor ve sürekli vergi indirimi ile tekrar emekli oldum

şimdi ssk beni ilk aldığım iptal olan rapor için kontrol muayenesi için çağırdı eskisehir şehir hastanesi %50 sürekli rapor verdi bu rapor yetersiz olduğu icin şimdi sgk ankara numune hastanesine sevk etti
bu normal mi ankara numune hastanesinde kontrol muayenesi nasıl oluyor bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum

şimdiden teşekkürler hayırlı geceler

Sayın bülent bey cevaplarsaniz çok sevinirim güzel yorumların için şimdiden teşekkürler

Bu ne arkadaş ya üç kuruş emekli maaşı verecekler sürün babam sürün :mad: hiç vermesinler daha iyi

Eğer bir üsulsüzlük vs söz konusu değilse,SGK kontrol muayenesi sonucu emeklilik iptalinde geriye dönük maaş istemez.

tamda emeklilik arefesinde çekindiğimiz bir konu SGK sürekli vergi indirimi ve sürekli rapora rağmen kontrole çağırması, kontrole çağırması problem değil değişen yönetmeliğe göre engel oranına girmeyen bir hastalıkta olabilirdi o zaman ne olacak.

Şu an daha belli değil eskisehir şehir hastanesi raporunu yetersiz bulmuş o yüzden ankara numune hastanesine sevk etti bakalım ne olacak

anlamadığım konu,hadi ilk rapor emeklilik iptal edildi anladıkta,2018 de tekrar verdiklerinde neyi beğenmemişlerde ilk raporu baz almışlar,sayılacak olan son rapor değilmidir??...gerçi burası türkiye herşey mümkündürde!!

Ikinci raporda sıkıntı yok ilk rapor tarihî 2016 o dönem yolsuzluk olmuş o yüzden dediler

ALEXSANDERS

Çok saçma. Zira şu andaki emekliliğinize temel olan rapor bambaşka. Geçmişteki emekliliğe dair sorgulamaları anlaşılabilir ama yeni alınan rapor ve ona istinaden sgl kayıtlarında olan emeklilik varken neden bu uzatma prosedürü uyguluyorlar anlamak mümkün değil.
Davete icabet etmekten başka yol yok maalesef. Umarım kısa sürede süreç tamamlanır.

OturanBoğa

malesef devlet gecmiş sicilinde hatalı uygulama yapana bu şekilde uzatmalar yapıyor . didik didik araştırıyorlar

Üst Alt