Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sürekli raporuma rağmen Ankara emeklilikte 1 yıl sonraya kontrol yazmış..?
oturanboğa Bülent bey davete icabet ettim ank numune hastanesine eli kriz rapor istediler onlarıda bu gün toparladı doktorlar gerekli açıklamaları yazdı 7 tane dok eli kriz raporu ve teşhisi var hepsi aynı yönde bakalım ALLAH tan hayırlısı avukatimla konuştum rapor 40 üzeri gelirse yersiz ödeme diye 2700 tl parayı iade ettim ve 8 ay maaş almadım hepsi için dava açacağız
ben Su an kontrol muayesi için heyete giricem pazartesi ankara numune hastanesinde psikiyatri f41.9 anksiyete bozukluğu tanımlanması kodu yazdı oran çıkarım sizce
%25 verilir ama vergi indirimi için ise
Yeni yönetmenlikte bu rahatsızlık geçerli sayılmıyor ilk etapta. Psikyatri rahatsızlıkları ile fazla bilgim yok sizi
Yanlış yönlendirmek istemem ALEXSANDERS
Ben 2016 emekli aldım 2017 iptal oldu 2018 de tekrar emekli oldum bu son raporda psikiyatri yok ama 2016 rapor için kontrol istediler halen psikiyatri tedavisi görüyorum
F41.9 anksiyete bozukluğu tanimlanmamis kod yazıldı
2016 yılında 25 puan verildi yine verilir mi sizce
Tedaviye cevap verme düzeyine göre oran verilecektir. Bunca yıldır tedavi gerektiğine göre bence yine oran yazılır. AMa bunu kesin olarak buradan bilmemiz mümkün değil kardeşim.
Bulent bey ben 2016 emekli oldum 1 yıl sonra rapor 40 altında kaldığı için emekliligimi iptal ettiler 2018 de tekrar emekli oldum süre kısıtlama yok tekrar 2016 rapor için kontrole çağırdılar gittim ilk hastane %50 olarak okeyledi tekrar rapor yetersiz diye ankara numune hastanesinde kontrole gönderdiler bu sefer her hastalık tanı aynı ama oranlar 20 02 2019 yönetmeliğine göre psikiyatri 25 yerine 20 göz 20 yerine 11 tansiyon 10 aynen verdi rapor oranı %36 olarak çıktı şimdi ankara kurula gidecek sizce sonuç ne olur
Kontrol kağıdında eski hastalıkların teşhisi ve yeni hastalıklar eklenmemesi i yazıyordu ilk sevk kağıdında ikinci sevk kağıdında aynı yazı ve 2019 yönetmeliğine göre değerlendirilmesi yazıyordu şimdi ne olacak sizce bana yardım edin lütfen
Umarım %40 ve üzerine tamamlar sgk. Aksi halde emekli maaşı kesilecektir.
Eğer maaşı keselerse, karara itiraz edersiniz, yeniden değerlendirirler. Sonuç yine değişmezse, ben olsam, 6 ay sabreder, sonra yeni baştan emeklilik başvurusu yapardım.
Bülent bey bu benim ikinci rapor ilk rapor kontrol muayenesinde 40 altına düştü 6 ay bekledim ve tekrar rapor aldım ikinci raporda sıkıntı yok ilk rapor için kontrole çağırdılar ve Şu an cetvel değiştiği için 40 altında kaldı
Benim sorunum 2016 2017 tarihleri arasında 1 yıl emekli maaşı aldım 1 yıl sonra kontrol muayenesinde 40 altına düştü ve emekliligimi iptal ettiler 2018 mart ayında tekrar vergi dairesinden sevk alıp yeniden rapor aldım ankara raporu 56 olarak okeyledi tekrar emeklilik için baş vuru yaptım ssk onayladı 2018 aralık ayında tekrar kontrole çağırdılar 2016 2017 yılları arasında emekli olduğum raporu kontrol muayenesi için yeni hastalıklar eklenmemesi diye not düşmüşler kontrol muayenesinde aynı teşhis aynı hastalık tanı aynı ama yeni yonetmelikte oranları düşürmüşler % 36 olarak rapor çıktı ankara saglik kurulu karar verecek dendi sizce ne yapmam gerek
ilk raporum iptal oldu 6 ay bekledim ve tekrar rapor aldım ama ilk rapordan kontrol muayenesi için çağırdılar şimdi 6 ay beklesem yeni rapor alsam yine ilk rapor için kontrole cagirirlarsa ne olur
Yeni rapor alınca eski rapor geçerliliğini yitirirmi sizce murat bey
Bülent bey sizin fikrinizi almak istiyorum emekliligimi iptal ederlerse benim emekliligimi ilk rapordan değil ikinci rapordan diyerek dava acsam sizce nasıl olur çünkü yeni rapor alınca eski rapor geçerliliğini yitirmez mi
Kardeşim rapor ve vergi indirimi sürekli diyorsun nasıl kontrol muayenesi oluyor anlamadım benimde psikiyatriden sürekli yüzde 40 raporunu var vergi indirimimde sürekli yeni onaylandı daha emekli olurken kontrol olma imkanı yok bence zaten sürekli almışım
Benim 2016 da aldığım %50 sürekli rapor %50 1 yıl sonra kontrollü vergi indirimi vardı 2017 kontrol muayenesinde raporum 40 altında kaldı emekliligimi iptal ettiler sonra 6 ay bekledim ve tekrar rapor aldım ikinci raporda sürekli rapor ve sürekli vergi indirimi ankara okeyledi tekrar emeklilik için baş vuru yaptım ssk onayladı 01 07 2018 tarihinde sonra tekrar 2017 yılında iptal olmuş raporla beni tekrar kontrole çağırdılar şimdi yeni rapor alınca eski rapor geçerliliğini yitirirmi sizce
Her ne gerekçeyle (yani hangi rapor için alırsa olsun) kontrol istenmişse, güncel rapor almak şart maalesef. Saçma bir durum, kontrole gönderildiğiniz rapordan sonra zaten yüksek oranlı rapor almışsınız, yeniden kontrole ne gerek var diyorsunuz, haklısınız. Ama maalesef durum bu. Yeterli orana sahip rapor almak zorundasınız.
Haklısınız ama 2016 ile 2017 arasında 1 yıl geçerli olan ve 1 yıl sonra kontrol muayenesinde iptal olmuş herhangi bir itiraz yok ve bu arada 2700 tl yersiz ödeme diye borç çıktı onuda ödedim sordum 6 ay bekleyip tekrar baş vuru yaptım yeni hastalıklarında çıktı buara ve 6 ay sonra tekrar rapor aldım ikinci kez ve raporum %56 sürekli vergi indirimide %56 sürekli olarak onaylandı kontrol muayenesinde 2016 raporu teyid etmek için kontrole çağırdılar ve yeni hastalıkları ekletmicen sadece eski olan hastalıkların kontrolü diye yazmışlar ve 2019 yönetmeliğine göre değerlendirilmesi yazdılar bu hak mıdır sgk görevliye sordum bu kontrol emekliliğine bir etli etmez sadece oran 40 altında kalırsa ödediğimiz 8 aylık parayı geri isteriz dedi sordum peki ben yeni rapor alıp emekli olmasam ne olacak kontrol hiç bi şey cagirilmayacaktin dendi şimdi raporu ankara vergi indirimi için yollamışlar ankara aradım 40 altında kalırsa var olan vergi indirimin biter dendi yani yeni alınan rapor eski raporu bitirir dendi yani benim 2018 de aldığım rapor 2016 eski raporu bitirmiyor bu yeni rapor hepsini bitiriyor nasıl bi kanun kural ben anlamadım 2 aydır maaş almadım mağdur oldum hepsini ALLAH a havale ediyorum çok uzun oldu hakkınızı helal edin ALLAH razı olsun aslında bunlar tel ile veyahut yüz yüze konuşulacak konular hayırlı geceler bülent bey