Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli tekrarlayan karın ağrısı ve uzun süreli kabızlık sorunu..?

@ahmet311, kiraz saplı ve kayısı paket çayları bana yarıyor
ama maalesef 20 günden fazla kullanmamak gerekiyormuş neden olduğunu bende bilmiyorum

Hareketsiz bir yaşantınız var anladığım kadar Yine çok,5 saate yayın, kirazın sapı üzümün çöpü bunların hiç bir faydası yok.. kirazın üzümün meyvesini yiyin sapını çöpünü değil.

İnternetteki saçmalıklara inanmayın.

gelişi güzel ilaç kullanmayın ben dahiliye yada genel cerrahi ye muayene olun endoskopi ve kolınoskopi önereceklerdir kamerayla mbagısaklara bakılsın derim ben acizane önerimdir, gecmiş olsun

Maalesef kullandığımız ilaçların tonla yan etkisi var.Benimkiler de aşırı terleme yapıyor.İnsanlar bana sürekli sen niye terliyorsun diyip duruyor.

@Ahmet T, sebze meyveyle beslenirsen kabızlık sorunun olmaz. Acil çare lazımsa aile hekimine uğra ilaç yazsın. Burdan yazacağımız ilaçlar senin kullandığın ilaçlarla ters tepki yapabilir . Rastgele kullanma.

@idosente, yukarıda yazdığım duphalac isimli şurubu bana da aile hekimi yazdı.

Ben de clonex kullanıyorum. Ters tepki gibi bir durum olmadı. Normal bir bağırsak şurubu

Üst Alt