Slm arkadaşlar,Ben 2012 Ağustosta ameliyat oldum Ekim ayında maluliyet için başvurdum,bu arada radyo terapi alırken Özürlü raporumu'da aldim 2013 Mayıs ayında Emekli oldugumu bildirdiler yaklaşık yedi sekiz ay gibi bir sürede çok şükür Malülen Emekli oldum iki ay gibi sürede Bakım parası bağlandı çok sükür.
İki yıl sonra kontrol muayenesine girdim tekrar bir yıl sonra birdaha girdim Her bölümde sıra beklerken diğer hastalara rica ettim öncelik için çünkü çok acılarım var hastalığım çok acı yanma sızı veren bir hastalık hemde inanın hiç bir gün ağrısız yanmasız geçmiyor
sağolsun insanlarımız merhametli herkes sırasını veriyor.Bazı hastanelerde Kurul hastalarına her bölümde ayrı Dr. bakıyormuş bence en dogrusuda böyle yoksa sağlık kurulu hastaları perişan oluyor
Neyse çok dağıttım mevzuyu velhasıl 2017 başında sürekli emekliliğim kabul oldu.Kontrol muayenesinden çekinmeyin arkadaşlar yalnızca iki üç gün hastanede zahmet çekiyorsunuz,Ben zahmeti neşeye çevirdim sıra beklerken bay bayan yaşlı fark etmez herkesle sohbet ettim inan insanlar öyle bir samimi candan içten yaklaşıyorlar'ki,tabi çok acı hikayelerde karşısına çıkıyor insanın Allah bütün hastalara sağlık sıhhat versin
Rapor alacaklara'da kolaylık ve sabır versin inşaAllah