Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli sağlık raporumu sürekliye döndürmek için ne yapabilirim?

asanur

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
1
2 yıl önce süresi biten raporumun tüm sosyal hakların devamlı olması için
süresize çevrilmesini hastaneden talep edebilir miyim?

o biraz da sağlık probleminize bağlı bir durum dostum yani rapor aldıgınız sağlık sorununuz geçici bir sorun ise size sürekli ibaresi işaretli bir rapor vereceklerini sanmam fakat kalıcı bir sağlık probleminiz varsa örn.( gözlerde miyop ayaklarda felç gibi) bu şkeilde verilebilir..

Benim vergi dairesinden vergi indirimi raporum var surekli diye geçiyor. Gecen yıl otv siz araç almak için tekrardan rapora heyete basvurdum psikolojik tedavide vardı bunun içine psikiyatride girince 1 yıllık sureli rapor verdiler. Psikolojik Rahatsızlık beyin hasarına bağlı organik bozukluk(kısmen düzelen). Şimdi bitmesine 1 ay kala otv raporumu yenilemek için hastaneye tekrar basvurdum aynı oranları aldım henuz sonuç çıkmadı fakat raporu süresiz verirler mi nasıl süresiz rapora ceviririm ?

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bemin de hastalıklarım(kalp, tansiyon, şeker, uyku apnesi) sürekli olmasına rağmen süreli rapor verildi. bunu sürkliye çevirme şansım olabilirmi bilgi olan..

Asanur hastalıgınız teshisiniz raporunuz kactı hastalıgınız süregen hastalıklmı

Rapor oranın %73 sağ şah damarım tıkandı, damar tıkanıklığına süreli rapor veriyorlar biliyorum fakat benim mutasyon raporum var faktör 5 leıden ve birkaç mutasyon var faktör 5 leıdenin oranı %20 dir fakat damar tıkanıklığı olduğu zaman bu oran %60 ' a çıkıyor dolayısıyla kronik bir durum söz konusu olduğundan sosyal hakların devamı için süresiz olurmu? Vergi indiriminde bakanlık sağlık kurulu süreli olan raporumu süresiz'e çevirdi fakat raporu veren devlet hastanesi raporumun süresize çevirirmi?

Vergi indiriminde raporunuz süreklimi onaylandı eger sürekli onaylandıysa raparunuzun süreli olmasının size hic bi zararı olmayacaktır

Vergi indirimi için demiyorum diğer tüm sosyal hakların devamı için !

2ici yada 3.raporda genelde sürekli veriliyor yenileyip göreceksiniz 4. Raporda dahi alan var

Arkadaşlar 2015' de 2 yıllık ve şimdi(Mayıs-2017) yeni aldığım bu raporda 2 yıllık verildi. Acaba ne zamana kadar böyle süreli olacak ve her zaman böyle uğraşacağız. 3. rapor alımında sürekli veriliyor deniyor doğrumu? Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.

Akil,
İyileşme varsa süreli veriliyor.

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşhis konan hastalıkların zaman içinde düzelme ihtimali var ise raporlar genelde süreli olur. Her yenileme döneminde hastalığın durumu kontrol edilir ve devamlılık gösteren durumlarda rapor sürekliye çevrilir. Yapılabilecek tek işlem rapora itirazdır ve tekrardan süreli çıkar ise zamanı geldikçe yenilemekten başka çare kalmıyor.

İyileşme ihtimali olmayana da süreli veriliyor ilk rapor diye biliyorum.Mesela benim hastalıklarımın iyileşme ihtimali SIFIR ama 1 yıllık verdiler.Kronik hastalıkları keşke sürekli verseler.

1 yıllık raporu süresi gelmeden yenileyebiliyor muyuz.Mesela 8. ayda yenileyebilir miyim?

İstege bağlı illede son an olmamalı

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mrno41

Ben anlamiyorum arkadas yakinimda kalpten amelutat olup 50 alip surekli alan var kkbden oran alip isitme cihazi kullanip surekli alan var agir osasda dahil oda makinayla cozum ama bana gelince sureli verdiler orta osas hiper tansiyon goz sikayetler bunun il sagliga itiraz etmeden hastane yonetimine 7 gun icinde dilekce ile ıtiraz ise yarsrmi bir bilgisi olan

benim de rapor 2 yıl süreli ama vergi indirimim ve emekliliğim süresiz..o yüzden süresiz e çevirmeye hiç bulaşmayacağım raporu çünkü 40 ın altına düşüp emekliliğimin yanma ihtimali de var amann:)

deathless

Hocam kac sefer syreli aldiniz bazilari 3 veya 4 sefer sureli aliyorlar onlarda cogunlukla psikiyatri olanlar oluyor bu zamana kadar benim surekli idi oranlar artti baska branslar eklettim onlarda orta osas tansiyon goz siz sureli ile vergiye gonderip ne kadar daha calistiniz sonra emekli oldunuz orda bile sureli olup emekli olduktan sonra emekliligi iptal olanlar var bana imza tasdik doktory bile dalga gecerek sadece gozden girsem bile ogmryen goze syreli alirsin diyor bi goz yok digeride gorme kaybi varcdedigim halde

patpat55..benim ilk rapor alışım beyin kanamasından dolayı..rapor süreli ama vergi indirimim ve emekliliğim süresiz..size de çok geçmiş olsun..en son rapor oranınız kaç emeklilik durumları vs..?

deathless

Benim 79 ama 2 yil sureli anlamdigim fizikten 7 alan var 8 alan var raporlari surekli benim sureli osas ve tansiyon var ondan oran alanlarinda surekli benim sureli ne yapabilirim saglik ile sureli verildi diye ituraz etsem yada hastaneye dilekce versem 1 hsfta anca oldu

psikiyatrik hastalıklar hariç genelde sürekli veriyorlar ama bu hastane ve doktorlarla alakalı değişiyor maalesef ben toplamda 6 kez rapor aldım 2 kez hakem hastaneye gittim aynı hastalıklar 1 kez süresiz aldım o da 2. hastaneydi doğal olarak hakem hastaneye gittim onlarda 5 yıllık verdiler

Herseye sureli mi verecekler tedavisi var diye tansiyon var hap kullanmazsan sorun apne var cihaz kullanmazsan sorun adam duymuyor cihaz kullaniyor surekli aliyor psikyatru bile sonradan surekli oluyor bel fıtığı ike adam oran alip surekli aliyor bende oranda yuksek ama sureli itiraz etsem en ikiser defa hastane hastane ugrastircsklar tekrar sureli verme ihtimali olcak astim var ilac kullanirsan iyisin kullanmazsan uyi degilsin sonuc olarak sürekli vermeyecekler hic bir zaman

valla benim ki beyin kanaması olduğu halde 2 yıl süreli verdi hastahane,allah dan ankara merkez sağlık kurulu vergi indirimimi süresiz yaptı da emekliliğim falan süresiz oldu...ha gerçi sgk nın şerh koyma yetkisi her zaman var o ayrı konu tabii ki..

patpat55...hocam siz itiraz etseniz dahi kararı değiştireceklerini zannetmiyorum,ancak tekrar sağlık muayenesi olup heyete girip tekrar bir sonuç bekleyebilirsiniz kanaatindeyım ....geçmiş olsun kolay gelsin..

Sagol teşekkürler ama fitiktan vergi dauresindeki calisan bile surekli almis bana degerlendirme haksizlik yapıldığını düşünüyorum

benim ikinci oldu 1 yıl süreli aldım.süresi dolunca yenilemek zorunlumu.gitmesek yenilemeye ne oluyor.iyi günler.

deathless mrb seninle ayni durumdayim 2 yil sureli rapor ve sirekli vergi indirimim var raporumda kontrol yazmiyo surekli kismi bos suan calismaktayim rapor suresi bitmek uzere. primlerim doldu yili beklemekteyim tavsiyen ne yonde tekrar rapor basvurusu yapalimmi?

pusat34...raporun eğer çalışırken veya başka yerlerde iş görüyorsa bitmek üzere ise süresi, ve aynı oranda alacağından da eminsen müracat et derim tabii ki,vergi indirim sürekli geldiyse zaten o ömür boyu artık ve büyük oranda emekliliğinde sürekli olur aynen şu an benim gibi...bu arada yıl olarak ne kadar kaldı emeklilik için,herhalde senin de erken emeklilik olacak??

deathless mrb primlerim doldu yil olarak 3 yil kaldi rapor suremin dolmasina 2 ay gibi sure var raporumda kontrol yazmiyor sureklidir kısmi bos yani aklima takilan raporun suresi dolacagi icin yenilemem gerekiyormu?

raporunda süre yazmıyorsa süreklidir zaten ya...rapor sürenin 2 ay kaldığını nerden biliyosun tarih yazmıyorsa onu anlamadım ben ??

@deathles raporum 2 yillik suresinin dolmasina 2 ay var vergi indirimim sureklidir suan calismaktayim primlerim tamam yili beklemekteyim ?

Üst Alt