Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Süreli sağlık raporumu sürekliye döndürmek için ne yapabilirim?
benim süreli raporum var bir işe başvuru yapacam. okulumla ilgili.süreli raporumun geçmesi için.süresi bitince başvuru yapmasam olurmu.nasıl bir süreç ve prosedür izlemem lazım.cevaplarınızı bekliyorum.iyi günler dilerim.yüksekokul mezunuyum
fenerbahçe44 süreli raporlarda, belirtilen süre bitiminden sonra raporun hükmü kalkar.
Evet süre bitiminden sonra başvuru yapmazsanız bir sorunla karşılaşmazsınız.
fenerbahçe44
Anladım pekii.
Şizoaffektif bozukluk rusal duygusal kategorisinde değerlendirilir.
Ancak sizin rapor süreli.
Süre bitiminden sonra raporun bir hükmü olmaz.
Yani rapor süresi bitince normal iş başvuruları yapabilirsiniz/Geçmiş olsun...
raporun günü dolmadan bir gün öncemi başvuru yapılıyor.dolduğu günmü süreli raporda bide yenilemek için şimdiden randevu alınırmı şubatta doluyor günü günü geçtikden sonramı başvuru yapılıyor.iyi günler.
Sürekli Kontrol muayenisiz Malulen emekli oldum bu ay, Engelli Raporu çıkartmak istedim sosyal haklardan yararlanmak için, engelli raporunu 1 yıl süreli verdiler.
Süreğen(Kronik) sekmeside işaretli, %71 Özür oranım var, karaciğer nakli oldum 4 ay önce.
Bu 1 yıl süreli bu raporu süresize nasıl çevirebilirim.
Benim gibi nakil olanlar hep süresiz almış.
itiraz etsem mi bilemedim, yada 1 yıl süresi dolunca başka hastaneden yenilemek için başvurabilirmiyim.
çok saçma ama, benim gibi nakilli olanlar süresiz alıyor, bana neden 1 yıl verdile bilmiyorum, zaten sürekli kronik hastayım, ömür boyu ilaç ve tedavi kontrol süreçlerim olacak anlamadım.