Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürücü olamaz raporu sonrası ehliyet iptalinden sonraki işlemler nedir?

'Sürücü olamaz' raporu çıkan arkadaşlar bu süreçten sonra hiç çevirmeye denk geldiniz mi? Geldiyseniz ne oldu bilgi verebilir misiniz

Evet arkadaşlar 4 aylık raporu süreci özeti
Mersin il sağlık: karar sürücü olamaz.
1.itiaz adana il sağlık: karar engelli b tertibat kodu eklendi.
2.itiraz Antalya hakem heyet : karar: özel tertibat gerekmez 1.grup sürücü olur.
Sorum şu: 1.itiraza dayalı olarak indirimli araç alabilirmiyim.yani ehliyete 1.itraz sonucunu eklermi.emniyet.
Tek sevincim sürücü olamazdan 1.gruba en azından cevirdim

@hayatguzel1979

Hayırlı olsun... Mersin il sağlık komisyondaki doktorlar maalesef bu konuları ve kodları bilmiyor. Bizzat test ederek öğrendim 2 yıl önce...

Aslında bilmiyorlar değil işlerine gelmiyor ilk 2016 da denedim ve birde şimdi ama tavsiyem Mersinden KESİNLİKLE ALMAYİN

@hayatguzel1979,

Bu sene başvuru hakkım var ama başvuru yapmaya korkuyorum. çünkü ikamet Mersin olunca başka şehirden başvuru olmuyormuş

istanbul il sağlıktan bana mesaj geldi 30 yıl sonra b ehliyetimi değiştirmek için komisyona çağırdılar kaç günde sonuçlanı ehliyet raporu nerden takip edeceğim

Benim ehliyetim de büyük olasılıkla %100 iptal edilip, sürücü olamaz diyecekler.

O nedenle asla başvuru yapmayacağım ve ceza yemeyi göze alarak yine de araç kullanacağım. Hiç bir saçma kanun benim araç kullanmamı engelleyemez. Veririm cezaları yine de kullanırım ve öyle yapacağım.

(Biz engelliler sağlam insanlardan çok daha dikkatli araç kullanırız mecburen. Ben hem sağlam iken hem de son 8 yıldır engelli iken tam 32 yıl boyunca arabamı tek bir kaza yapmadan ve üstelik tek bir trafik cezası da yemeden kullandım. Bir çok sağlam insan ise 32 yılda kimbilir kaç kez kazalar yaptılar).

Bizlerin araç kullanma hakkımızı yok etmeleri büyük adaletsiz ve ben asla uymayacağım ve ehliyetsiz kullanacağım. İçkim, sigaram, ev kiram, çoluk-çocuğum yok. Dulum ve bunlara yapacağım masrafı trafik kontrol cezalarına veririm. Benim için dert değil. Araç kullanacağım. Kanunlar benim neznimde uymamak içindir. Bu kadar net.

Üst Alt