Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Suv model araçlardan hangisi tercih edilmelidir?

sokr@t

Aktif Üye
Konular
124
Reaksiyonlar
1,566
Suv model, şu markalar içinde hangisini tercih etmeliyiz ? (Kia,Toyota,Honda,Nissan,Volkswagen) bu markalar içinde önerebileceğiniz suv model var mı ? Tek kişi kullanacak hem fiyat yönünden hem model görünüş,sürüş, yakıt, v.s. gibi en uygun bu markalar içinde hangisidir?

@Niloya, teneke derken kastettiğin hangileri bu markaların içinde Kia hadi G.Kore malı diğerleri Japon onlarda teneke değildir .
Kia sportage nin de ön farları hoşuma gitti benim de gerçi Kia nın diğer bir modeli de XCeed fiyat olarak çok uygun diğerlerine göre

Chr almada 😀😀.100kg 175 boyunda ki ben araca sigmiyorum.Sadece kokpit Omurilik felçliyim yuruyebiliyorum,bu halimle şoför koltuğundan aşağı inemedim arabadan

@sokr@t, herhalde chery dir. O da japon malı olmuş ama duyduğum kadarı ile. Yakınım öyle dedi japonlar almış.
Bu arada neden suv merak ettim. biraz kaba değil mi?

i20 kötü mü (şuanda sitesinde fiyatı ve bilgisi olan) anlayan yakınım kötü diyor da. bende skoda fabia var. mesela seninki daha iyi diyor. benimki manuel. manuel kullanmak istiyorum bende sadece. alıştım çünkü.(Ben suv istemiyorum ama bi avantajı varsa yazarsanız güzel olurdu hani ille de olmaz değil ama bilmiyorumda)

not: tertibat vs yok bende , normal sürücüyüm.

Suv' un kaba olanı da var olmayanı da Kia Sportage ile Kia Sorento nun boyutları aynı değil Suv'un ufağı hatchback arabanın irisi gibi.
Hatchback in bagajı yetmez diyor ama Sedan da almak istemiyor hatcback görünümünü de andırıyor Suv'lar hemde biraz daha büyük.

ama sedan arabalar da ayrı ayrı olabiliyor. Mesela benim arabam da sedan ama küçük bence. yani bütün sedan arabalar aynı değil benim gözlemim.
evet bagaj önemli. şöyle ki yakınım olan ve engeli ortopedik olan birinin akülü sandalyesini içine alamıyor. Doblo düşündüm ama hiç emin değilim.

Muhtemelen ben bu arabayla bi 2 yıl daha sürerim. Allah kaza bela vermesin amin.

dediğin arabalara bakacam.

Hatchback modeli seven ama küçük sığamam diyen Suv tercih ediyor eskiden bayanlarda hatcback çok görürdüm Suv alıyor onlarda.

Üst Alt