Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Syringomyeli hastalığım var. Askerlik durumum ne olur?

2010 da kabus gibiydi kolum su an kı kadar kötu deıldı ama vardı su an daha kötü ayrıcxa yutma güçlüğü idrara çıkma ve tutamama hissi de hep sonradan gelıştı ben muaf olmayım da kım olsun öyle değil mi Life :)

bkapıkaya haklısın ve kesinlikle rahatsızlıklarından dolayı askerlik hizmetinden muaf olması gereken kişisin, umarım öyle olur ve daha fazla sıkıntı çekmezsin

bkapıkaya Estağfurullah ne demek bilgimiz dahilinde her zaman yardımcı oluruz, dert etme umarım her şey istediğin gibi olur :)

muafiyet

Arkadaslar bu konuyu savunmuştuk biliyorsunuz 2008 de bi ameliyat oldum şu anda kuçuk ama sıkıntılı syrıngomyelı denen hastalığımö var emg de c8 t 1 miyotomlarında ön kök ön boynuz tutulumu lehıne degerlendırılmış yazıyor ınanılmaz derecede sağ kolum tutmuyotr his kaybı kuvvetsızlık var ayrıca yemek yerken yutma guçluğu yururken ayaklarımda da şiddetli agrılar ve idrarım geldiğinde zor tutuyorum askeri muayeneye gidecez mayıs sonunda askeri muayeneye benım ameliyatımda olan beyın cerrahısı uzmanı hocam bende senınle muayeneye gelcem dedı burda yaptrdgn tetkıkler yeterli olacak felan dedı anlamak istyediğim şu hocamn benımle gelecek olması benım avantajıma mı zararıma mı olur olumlu etkısı olur mu bunu öğrenmek istiyorum sizden KKELEBEKK OturanBoğa ve Life sizlerden cvp bekliyorum çok önemli...

bkapıkaya Sizin ameliyatınıza giren hocanız sizi çok seviyor olmalı ki sizinle askeri hastaneye gelmeye karar vermiş, elbette ameliyatınıza giren doktorunuzun gelmesi sizin lehinizedir doktorunuz sizinle ilgili heyete ek bilgiler vermek amacıyla geliyordur sizin aleyhinizde konuşarak bu hasta benim hastam turp gibi bir şeyi yok askerlik yapabilir demek için gelmiyordur :) Bence endişelenmenize gerek yok, siz askeri hastaneye giderken raporlarınızı ve hastalıklarınızı belgeleyen evrakları yanınızda götürmeyi unutmayın yeter.

hepsi hazır zaten Life en ilk korktum ne diye doktorunla gelıyosun diye kızstlsar diye önce polıklınığpe gidecez ya muayene olmaya ordakı muayene de de etkısı olur değil mı hocanın heyete göndermesınde? Life :)

Olumlu yönde etkisi olacağını sanıyorum, kızma konusuna gelince size kızacaklarını sanmıyorum en fazla doktorunuzla görüşmezler okadar, ama size birşey sorarlarsa hastası olduğum için doktorum kendisi refakat etmek istedi dersiniz :)

Life güzelll :) gercekten heyete girip muafiyet alırsam burdakı platrfotrmdakı herkesdı toplayıp yemek tertip etcem :)

Yemek önemli değil, ben muafiyet alacağına inanıyorum, inşallah alırsın :)

inşallah Life kardesıum syrıbngomyeli maddesı var ama kuçuk de olsa buyuk de olsa 10. MADDE D fıkrası öyle değşil ömi kuçuk buyuk farketmez :D

Tek syringomyeli değil birçok rahatsızlığın var tüm bunlar değerlendirilecektir karar verirken, endişe etme sonuç istediğin gibi olacaktır umarım :)

sağol kardesım çok tşk ederım hakkını helal et agrıttk basını :)

Gata haydarpasa heyet günleri

ARKADASLAR ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM ŞEY SU PAZARTESI MUAYENE OLDUM MUHTEMELEN B KARARI VERCEZ DEDI DOKTOR MR CEKIL GEL DEDI BENDE HEMEN BUGUN MR CEKILDI SONUCUNU DA ALDIM JEYETE GİRMEM NE KADAR ZAMANI ALIR VE GATA HAYDARPASA HEYETI NE ZAMASNLAR TOPLANIYOR ACİL CVP LÜTFEN ÖZELLIKKLE Life ve OturanBoğa

bkapıkaya Hayırlı olsun. B dilimi barışta askerliğe elverişli olmayanlar için verilir büyük ihtimalle muaf olacaksınız. Gata Haydarpaşa heyet günleri çarşamba ve cuma günleriydi ancak size şu gün gel demeleri gerekirdi, tam emin olmanız için 0 216 444 1 898 numaralı telefonu arayarak heyet günlerini sorabilirsiniz.

B10 F1 sonuç barışta askerliğe elverişsizdir Life :D

Son düzenleme:
Amaç zaten muaf olmak değil mi bkapıkaya b ya da d farketmez yeter ki muaf olasın. Sen askeri hastanede diğer rahatsızlıklarını belirtmiş ve belgelemişsen onların da katkıları olacaktır mutlaka :)

ön raporumu almış bulunmaktayım bugun nheyetew gırdım dedığım gbi karar B10F1 ASKERLİĞE ELVERİŞSİZDİR Life :)

tesekkür ederım burada syringomyelisı olan arkadaslar görsun muayene etmeden direk syrıngomyelının varlığı muafiyet nedenıymış arkadaslareın bilgfısı olsun Life :)

Üst Alt