Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

T5 T6 T7 kırığının iyileşme süreci nasıldır?

Olur mu fizik tedavide iki ay kaldik ama dediginiz seyler hic yoktu yada daha cok yeni oldugu icin o zamanlar yapamiyordu zorlamamak hic bahsetmediler

Ya bu omurilik nasıl bıseydır....

1 Cm kalinligi 45 cm uzunlugu olan incecik bisey nasil butun hayatimizi yok edecek guce sahip .... hic mi tedavisi yok bunun...???

benım babamda agactan dustu 4 ay once t7 koku kopmus doktor yuruyemez dedı yıktı bızı ama Rabbim inşallah yurumesını tekrar nasıp eder bızde erenkoy fızık tedavıden sıra aldık beklıyoruz oraya yatıracagız bu ılk bı yıl bakalım bısey olurmu Allah buyuk

yardimmm

Asia a omuriligin kopuk oldugunumu gösterir ???

6 ay önce trafik kazası sonucu t4 t5 te kırık var vida takıldı ayrıca başka yerler de küçük parça kırıklar var çok şükür omurilikte hasar yok acaba bu kırıkların tam olarak iyileşme kaynama süreleri takriben ne kadar zaman alır

Omurilige care yok ama kiriga care var. Emin msnz omuriligin zedelenmedigine

O zaman Allah.in izniyle iyilesirsiniz darisi bizimde basimiza

Amin inşallah.Allah yardımcınız olsun, acil şifalar diliyorum.
Sanıtım benim hasar çok şükür ki fazla degilmiş. Ankara gata fizik tedaviye gidin bence çok kişi orayla alakalı olumlu sözler söylemekteler. Hakkınız da hayırlısı olsun.

Rabbim Şifalar ihsan eylesin. Allah kaldıramayacağımız yüklerle imtihan etmesin.

Bahtsiz
Neler yaptınız şuanda son durum nedir?
İnşallah durumlar iyidir...

grift Bursa istanbul ve ankarada fizik tedavi gorduk ama hic bi fark olmadi hala his ve hareket hic yok hic bir gelisme olmadi malesf :(((((

Moralinizi bozmayın zaman her şeyin ilacıdır kardeş umarım hakkınızda hayırlısı olur...

@ grift Bizde ona kandik ama malesef herseyin ilaci olmadi tam tersi gecen zaman aleyhimize

Üst Alt