Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Takı yapıyorum..

FATOS

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
O rengarenk boncukları görünce dayanamıyorum arkadaşlar. Ankara'da sulu han var oraya gidince kendimi tutamıyorum ve ne bulursam alıyorum. Kendi çapımda birçok takı yaptım. Satmayı pek beceremediğimden hep hediye ediyorum. Ama çok cici bir uğraş, ben herhangi bir kursa filan gitmedim. Yapmak isteyen arkadaşlar olursa tavsiye ederim.

Takı yapmak beni çok rahatlatıyor. Ayrı bir zevk bu tabiki. Uzun süredir yapamıyorum ara verdim. Ama kendime bir geleyim tekrar devam edeceğim. Ayrıca takı modası bu yıl farklı daha şirin renkler var. Bayram şekeri gibiler ya.

Valla istanbul'daki fiyatları bilmem ama ankara'da çok ucuz değil. Duyduğuma göre bu malzemeler istanbul'da çok daha uygun fiyatlara alınıyormuş ama bir türlü yolum düşmedi şu şaheser istanbul'a. Ama olaki gelir isem istanbul'da bu malzemeleri nereden alabilirim bu konuda bir bilgi verirsen çok sevinirim.

Inşallah birgün kısmet olursa mutlaka uğrarım.

Fatoş arkadaşım ben de sizin gibi tam bir takı meraklısıyım.Çok çeşitli takılar yaptım ve hala da yapıyorum.İnsanın o boncukların arasında kendini kaybetmemesi mümkün mü :) Takı işini zevkle yapıyorum çok dinlendirici bir uğraş.

Sevgili fatoş bende bir takı yapımıyla uzun zaman ugraştım ,yaptım satım, hediye ettim.İstabula gelirsen sana çok güzel rehberlik yaparım arkadaşım yardımcı olurum Eminnönünde tüm satılan yerleri azda olsa biliyorum.
Eminönüde marputçular çarşısı var orda her istediginiz boncukları temin edebilirisnizde.

SEVİNÇCİM İNŞALLAH YOLUM BİRGÜN İSTANBUL'A DÜŞERSE GELİRİM BULURUM SENİ...SANIRIM GÜZEL ŞEYLER BULUCAM GELİNCE.

Fatoşcum tabiki elimden gelen yardımı yapacagım hem banada degişiklilk olur yalnız çalıştıgımı göz önünde bulundurursan sevinirim cumartesi 2 sonra musait oluyorum.

Inşallah sevinç'cim yolum istanbul'a bir düşse zaten uğrayacak çok arkadaşım var ama işte bende zaman problemi var. Yaz dönemi belki uygun olurum ancak o zaman görüşebiliriz. Zaten ben istanbul'u görmedim. Yani sadece havadan uçaktan gördüm hepsi o ama o kadar merak ediyorum ki anlatamam. öyle bir kaç güne sığmaz istanbul'u gezmek biliyorum o nedenle en azından matrupçular çarşısını es geçmek istemiyorum.

Valla ırmak'cım davet çoğaldı artık gelmez isem sizlere karşı ayıp olacak inşallah bu sene yaza düşünüyorum bakalım. Kısacıkta olsa gelicem mutlaka bir yere ayrılmayın tamammı.

fatoş takıları çok severım erkekler için olan bişeyler varsa almaya hazırım varsa banka hesap numaranı yolla ben sana para gönderım sende korgoyla gönder.

maddiyat önemli degıl bu konuda önemli olan emek vermesidir.bende kuçukken çiçek yapardım. ama artık yapmiyorum gerçekten çok zevkli oluyo.

KOŞAN SİNEK UZUN ZAMANDIR TAKI YAPMAYA PEK FIRSAT BULAMIYORUM. AYRICA DEDİĞİM GİBİ ELİMDE HİÇ MALZEMEMDE KALMADI. AMA YAPTIĞIM ZAMAN (GERÇİ HİÇ ERKEK TAKISI YAPMADIM AMA DENERİM) GÖNDERİRİM ANCAK HEDİYEM OLUR.

FATOS' Alıntı:
KOŞAN SİNEK UZUN ZAMANDIR TAKI YAPMAYA PEK FIRSAT BULAMIYORUM. AYRICA DEDİĞİM GİBİ ELİMDE HİÇ MALZEMEMDE KALMADI. AMA YAPTIĞIM ZAMAN (GERÇİ HİÇ ERKEK TAKISI YAPMADIM AMA DENERİM) GÖNDERİRİM ANCAK HEDİYEM OLUR.

GERÇEKTEN BU SÖZLERINDE BENİ ÇOK MUTLU ETTIN.TŞK EDERIM

ya siz kadınların takı merakı yüzünden evde kalacaz ne anlıyosunuz bu demir veya altın parcasından anlamadım ya

ERTAN, ŞAKA YAPIYORSUN HERHALDE.... BİZİM TAKILARLA SENİN EVDE KALMAN ARASINDAKİ BAĞLANTIYI ANLAYAMADIM DOĞRUSU.....VAY BE NE TAKILAR YAPARMIŞIZ Kİ ERKEKLERİN EVDE KALMASINA SEBEP OLACAK GÜZELLİKTE BRAVO BİZ BAYANLARA....

bende çok hoş külye yaptım ama kendime :lol: ve benim en çok hoşuma giden kol saati renkli renkli çok hoş ya bide kola takılan külyeler çok hoşuma gidiyor bide yüzük çok çok seviyorum ama bir tane yüzüğüm var :lol:

kızlarda bilezik kolye künye evlenirken sart kosoyolar ne anliyolarsa her tarafını altın yapmayı ben de anlamdım

ASLINDA AMAN AMAN TAKILARLA DOLAŞAN BİRİ DEĞİLİM AMA KIYAFETİME UYGUN MİNİCİKTE OLSA BİR KÜPE YADA YÜZÜK TAKMAYI SEVERİM. ALTINDAN ASLA VE ASLA HOŞLANMAM... İMMİTASYONLARI TERCİH EDİYORUM. AMA TAKI YAPMAK VE TAKMAK ZEVK OLARAK BENCE AYRI ŞEYLER... ÖYLE KOLLARINDA SARI SARI BİLEZİK, PARMAKLARDA O SÜSLÜ ALTIN YÜZÜKLERLE DOLAŞMAK BANA ÇOK TUHAF GELİYOR. ÇOK TAKI YAPIYORUM AMA ÇOK AZINI KULLANIYORUM..... TABİKİ TAKANLARA SAYGIM VAR ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ ..

takı kadar gusel bişi duşunemiyorum can sıkıntısına bire bir.

IRMAK İNŞALLAH ORALARA YOLUM DÜŞERSE TABİKİ GETİRİRİM....ZATEN BU ARALAR HİÇ FIRSAT BULUP YAPAMIYORUM AMA SİZLER İÇİN BİR ŞEYLER DÜŞÜNÜRÜZ ARTIK .... AHHH İSTANBUL AHHHH

BEKLERİZ IRMAK'CIM GELMEDEN ÖNCE HABER VERİRSEN İYİ OLUR.

MUM KOKULU ERKEK RUMUZLU ARKADAŞIM GÜZEL OLAN NEDİR ANLAMADIM.... ?

Fatoş katılıyorum sana takı yapmak ve takmak çok farklı şeyler yapmak büyük haz veriyor ilgilenene hem bizim takılarımız öyle altın gibi madden fazla değil ki bazı arkadaşlar evde kalsın :) onlar evlensin de biz hediye ederiz takılarını bizimkilerle olacaksa :)

KESİNLİKLE HAKLISIN ALEYNA ONLAR EVLENSİN BİZİM HEDİYEMİZ HAZIR.

SEMİNO KARDEŞ SEN EVLEN BİZ SANA ALTIN OLAN TAKILARDAN TAKARIZ....

Evet arkadaşım takı takmak adettendir takarız tabi ki onlar evlensin de :)

tesekür ederiz cok kibarsınız 2014 dügünüme beklerim sizleri

Üst Alt