Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Takı yapıyorum..

BENDE ÇOK İSTİYORUM TAKI YAPMAYI AMA BİR TÜRLÜ VAKİT BULAMIYORUM.

YAPSANDA ZATEN TAKAMAZSINKI KALAV
AMA BİR TEKLİFİM VAR SEN GÜZEL BİR TAKI YAP VE BANA GÖNDER BEN TAKARIM

HIZMAYI BEN SANA GÖNDERİYİM

GÖNDERSENDE TAKI KULLANMAM ZATEN

TAKILARI SADECE BAŞKALARINDA HOŞUMA GİDİYOR AMA BEN KULLANMAM

AYGULORHAN DEMİŞKİ

aygulorhan' Alıntı:
HEHEHEHE ABLACIK ÖĞRENİNCE HABER ET BANA BİR BİLEKLİK İSTİYOR BEN :):)):

BENDE TAKI YAPIYORUM AMA BEN BİRAZ FARKLI Bİ TARZ KULLANIYORUM BİRBİRİNE GEÇMELİ TELLERDEN DEĞİLDE BEN DAHA ÇOK İPLE OYA BONCUĞU KULLANIYORUM BİRAZ UĞRAŞTIRAN FAKAT ÇOK ZEVKLİ Bİ İŞÇİLİĞİ VARR TAVSİYE EDERİMM AYRICA GÖZE HİTAP EDEN GÜZELLİĞİ VARR

KALAV NE BU MARİFET
OLUR AMA Bİ GÜN
ÜZÜLME
BEN KIZ MESLEK LİSESİ EL SANATLARI MEZUNUYUM KEŞKE SENDE GİTSEDİN
BY

Re: AYGULORHAN DEMİŞKİ

Terapis' Alıntı:
aygulorhan' Alıntı:
HEHEHEHE ABLACIK ÖĞRENİNCE HABER ET BANA BİR BİLEKLİK İSTİYOR BEN :):)):

İSTEDİĞİN BİLEKLİK OLSUN TERAPİS ÖĞRENİNCE SANA BİRTANE GÖNDERİRİM :lol: :lol: :lol:

Arkadaşlar bende takı tasarımıyla uğraşıyorum elinizdeki modelleri benimle paylaşırmısınız.

yaparım abdo arkasım ben yeni oldugum icin biraz sana pahalıya patlar

ŞİŞ ÖRGÜSÜNÜ DE SEVERİM BU ARADA..... YAV ÇOK MARİFETLİYİM BE.... YA UZUN ZAMANDIR TAKI FİLAN YAPAMIYORUM HİÇÇÇ VAKİT YOK VAKİTLERE KITLIK GİRDİ.

KOLAY GELSİN FATOŞ HANIM

Slm aleyküm fatoş hanım. Ben yeni bayan üyeyim. Sizinle arkadaşlık iletişimi kurmak isterim. Eğer sizde isterseniz özel msj bölümüme msn adresinizi yollayın. Ayrıca bugün miraç kandili ve mübarek olsun.

arkadaşlar bende takı yapıyorum.ve ben bu işle geçimimi sağlıyorum.ancak satacak yerim yok şu an bunun sıkıntısını yaşıyorum.arkadasşlarım tanıdıklarım alıyor sadece.bi site kurup ürünlerimi orda sergileyip satmak istiyorum.bedava siteler varmış.iletişime geçmeye çalıştım ancak bi cevap gelmedi.bana bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi aceba?lütfeeen :wink:

Maalesef bedava bu işi yapabileceğin bir yer bilmiyorum fakat makul koşullarda işine yarayabilecek bir yer var. GittiGidiyor.com diye eBay ortaklığında Türkiye'de bu işi oldukça iyi yapan bir site var, belki reklamlarıdnan felan duymuşsundur. Oraya bir üyelik açıp şartlarını gözden geçir istersen.

Satmak istediğin ürün için fiyatına göre sembolik bir rakam ödüyorsun, satıldığında ise kazandığın paranın %10'luk bölümünü komisyon alıyorlar. Umarım işine yarar.

tşk.ederim dante.gittigidiyor u duymuştum evet.ancak sitemyner yada azbuz.com gibi sitelerde ücretsiz kendi sitemizi kurabiliyormuşuz.biraz inceledim ve iletişime geçtim ancak hiçbirinden bi cevap alamadım nedense.

bu arada bu senmisin dante?gerçekten çok ilginç ve hoş bi tarzın varmış .

aa ben bu başlığı görmemişim ya :D

bi ara felaket merak salmıştım bu takı olayına

hatta baya bi para kazanıyodum :D

biraz tuhaf olan hastanede yatarken satış yapıyo olmamdı :D

Evet evet, benim hatta ta kendisi. :) Çok teşekkürler şeker kız

Ücretsiz bir site ile tasarladığın takıları pekala tanıtabilirsin, güzel de olur ama bu işin asıl sorunu reklam. Tabii konu bu işten para kazanmaya geldiiyse.

Bence şöyle stratejik bir yol izle; sen bir şekilde ücretsiz bir alan ayarla ve yerleş, siteye takılara ait fotoları ekle. Ardından yaptıkların arasında senin gözden olan, en favori takıyı seç ve GittiGidiyor'dan sadece onu satmayı dene. Ürünü ilan verirken de, ücretsiz olarak edindiğin sitenin adresini sattığın ürün bilgilerinin altına yerleştir.

Bak bu formül garantilidir satış konusunda, şimdiden bol şans..

Şeker kız öncelikle bol kazançlar diliyorum. Sonrasında; tavsiyeden ziyade ben olsaydım ne yapardım onu söyliyeyim.

Ben olsaydım; büyük şehirin avantajını kullanarak, kermesleri, seminerleri, önemli toplantıları, yapıldıkları yerleri takip ederdim. Portatif bir pano hazırlar, takılarımı teşhir için hazırlardım.Engelin nedir, takıların nasıl bilemiyorum ama eğer özgürce hareket edebiliyorsan ya da sana yardım edebilecek biri var ise, pazar arabaları var ya , onun içine bütün eşyalarımı koyar, kermes, seminer, toplantı yerlerinde stand açardım. İl-ilçe kadın kollarıyla ya da derneklerle ilişkili olurdum. Bu tip yerler aracılığıyla acaaaaip para kazanırsın : D

Hee bir de; özel huzurevlerini ziyaret edebilirsin. Ordakiler hem zengin hem duyarlı olurlar...

Ticarette her yol mübah 8)

ben bi ara takıya meraklıydım arada hala yaparım cok rahatlatıcı biseyler elde etmek kadar güzel bişey yok bence:D

Üst Alt