Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Pickle, doktora söylersen evet ilacın dozunu arttırır muhtemelen. "bence varlıklar var ve bana yardım ediyorlar" gibi düşünmek yerine "açıklayamadığım olaylar yaşıyorum bazen" diyebilirsin, öteki türlü hezeyan olmuş oluyor çünkü.
Kardeşim filmle gerçek aynı mı? Filmde de cinayet izliyorsun ama normal hayatta o kurşunlardan biri de sana gelebilir...
Büyücü dediğin adam adı üstünde büyü yapar. Cinleri ona her şeyi söyleyecek diye bir şey yok. Ha ben büyüye falan de inanmam o ayrı tâbi.
Arkadaş sen de buradan teşhis koyuyorsun. Maşallah...
@gannicus, onun iyiliği için uyarma maiyetinde yazılar yazmaya çalışıyorum, kimsenin özel hayatına müdahale etmeye hakkımız yok, herkes hür sonuçta, zaten nefesimizi boşa harcamışız gibi oldu, varlıkların olduğundan şüphesi yok, ona her gün bunu kanıtlar olaylar yaşıyormuş ve eminmiş. diyecek söz yok, hayırlısı olsun.
Yaşadığın günlük olayları kendi istediğin düşüncelere bağlıyor olabilir misin?
Bugün verdiğin örnekte aslında OBP (okul başarı puanı) dediğimiz etmen senin puanını ve sıralamanı yukarı çıkartıyor, bunun sayesinde üniversite kazanmış olamaz mısın?
Sınava giren kişi sayısı belli, herkesin okul ortalamaları belli, dolayısıyla atama puanları da daha tercih yapmadan kesinleşiyor zaten. Söylediğin gibi "dışarıdan" bir etkenle yapılabilecek tek şey diğer adayların başvuru yapıp yapmama durumu.
Kuruntu yapıyorum. Kuruntu yaptığımın farkındayım ama ya öyle olduysa da düşünmeden edemiyorum. O an emin olduğum bişeye ya şöyle olduysa diye kafamı takıyorum. Size göre o an emin olduğum şeyi o şekilde mi yapmışımdır?
@Tyler D.,
Evet dostum, emin olabilirsin kuruntu yaptığın her neyse o an onun doğrusunu yapmışsındır. Bazen aynı durum benim de başıma geliyor.
Örneğin ilaç içtikten yarım saat sonra aklıma gelip "ya içmiştim değil mi?" derdine düşüyorum, eğer bardak halen masamda olmasa kuruntu yapmaya devam edeceğim.
Bu durum ne zaman tehlikeli boyuta ulaşır orasını bilemem ancak konu önemli değilse kafanı karıştıran şeyleri görmezden gel.
arkadaşlar bazı pskilojik belirtilerin düzeldikten sonra tekrarlama olasılığı bende çok oluyor mesela en basitinden obsesif bozukluk birşeyi zihninde sürekli dönüp dolaşması yardım aldıktan sonra 5 6 gün sonra(rakamlar gerçeği temsil etmeden değşebilir) tekrar nüksetme olayı oluyor bunu nasıl aşabilirsiz
Arkadaşlar 2022 yılında verilen 5 sene geçerli engelli raporumu hayla sorguluyorum bazen söyle düşünüyorum yarın bir gün bi kız arkadaşla tanıştık durumu nasıl iza edicez pskiyatrik rapor türkiyede tam deli damgası yemelik olandan lütfen yanlış anlaşılmaşın engelli arkadaşlar la bir problemim yok bir diğeri ise bu raporu entegre ettik diyelim doğru düzgün çalışamıyoruzda
Ben şahsen hem atanma için hem de damga yememek için rapor almadım . Yani ben bu raporun numarası , faydası nedir anlamadım rapor alıpta ne yapacam anca damga yerim işe alınmam bir ekpss si var oda alım fazla yok bence bu kadar riski almak mantıklı değil. Sen ne düşünüyorsun @[NirvaNa],
@Üzümlükekim,
erken emeklilik faydası benim için önemli. ulaşım kpss benim için önemli değil. 5 sene sonra emekli edecek beni işe alımda sıkıntı yok engelli olmayan ilanlardan da girerim ben benim için o problem değil