Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Taksitle engelli aracı arıyorum

moongliht84

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2 000 peşin ayda 500 taksitle temiz engelli aracı arıyorum satmayı dusunenler 0541 313 12 71 numaradan ulasabilirler senet yapabiliriz kredi kartı kullanmıyorum ve banka krediside ev aldığım için tekrar alamıyorum

Kimse bu şartlarda araç satmaz kardeş,satsa da fiyatı ikiye katlar.

elbet allah korkusu olana biri denk gelir kismetimde varsa alırız yoksada herkezden allah razı olsun durumum bu şartları fazla zorlamamk gerek türkiyede yasamak için :) ufuk kardeşim

Estağfurullah kardeşim,ben şartlarınıza birşey demedim,demek de haddime değil.
Ancak biraz empatiyle gerçek ortaya çıkıyor,siz de olsanız bir birikiminizi ayda beşyüz beşyüz yiyip tüketmek istemezsiniz.Bunu yapacak adam mutlaka fahiş bir fiyat talep edecektir.
Kredi için yakınlarınızdan yardım almak daha karlı olur diye düşünüyorum.İnşaallah gönlünüzce sonuçlanır.
Lütfen yanlış anlamayınız.:)

bu türkiyede en yakın kişi kendinizdir ben her ay 500 atıyorum kenera biriktiği kadar benim amacım sadece kış ayı cocukda var arabasız gecirmemek kardeşim ufuk yorumların için tesekkurler herkezin kısmeti vardır her sekilde

Üst Alt