Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Taksitle engelli aracı arıyorum

moongliht84

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2 000 peşin ayda 500 taksitle temiz engelli aracı arıyorum satmayı dusunenler 0541 313 12 71 numaradan ulasabilirler senet yapabiliriz kredi kartı kullanmıyorum ve banka krediside ev aldığım için tekrar alamıyorum

Kimse bu şartlarda araç satmaz kardeş,satsa da fiyatı ikiye katlar.

elbet allah korkusu olana biri denk gelir kismetimde varsa alırız yoksada herkezden allah razı olsun durumum bu şartları fazla zorlamamk gerek türkiyede yasamak için :) ufuk kardeşim

Estağfurullah kardeşim,ben şartlarınıza birşey demedim,demek de haddime değil.
Ancak biraz empatiyle gerçek ortaya çıkıyor,siz de olsanız bir birikiminizi ayda beşyüz beşyüz yiyip tüketmek istemezsiniz.Bunu yapacak adam mutlaka fahiş bir fiyat talep edecektir.
Kredi için yakınlarınızdan yardım almak daha karlı olur diye düşünüyorum.İnşaallah gönlünüzce sonuçlanır.
Lütfen yanlış anlamayınız.:)

bu türkiyede en yakın kişi kendinizdir ben her ay 500 atıyorum kenera biriktiği kadar benim amacım sadece kış ayı cocukda var arabasız gecirmemek kardeşim ufuk yorumların için tesekkurler herkezin kısmeti vardır her sekilde

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt