Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Takvim Gazetesi Ekpss Deneme sınavı veriyor

serdaruz

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Takvim Gazetesi Ekpss Deneme sınavı veriyor arkadaşlar takip edin

ne zaman acaba bir bilginiz varsa ayrıntılı yazarmısınız?

Bende çok merak ettim hangi gün veriliyor bilgisi olan var mı ?

Valla dün gazete bayinin önünden geçerken görmüştüm ama siz yine de takipçisi olun hatta takvim gazetesine mail de atabilirsiniz bir daha verilmesini istiyoruz şeklinde

şimdi internetten araştırdım ilk sınavı cumartesi yazıyor paylaşmak istedim

helal olsun valla birçok yayın bile sallamıyor bizi takvim deneme yayınlıyor süper.

dkkatn çn sen tebrk edyorum kardeş teşekkür ederm gerçekten benm çn o kadar iyi olurki bu

dandik bir deneme olmuşl yazım ve imla hatalarıyla dolu. asagidaki linkten alabilirsiniz sorulari. diger sayfaya gecmek icin sag ustten Next yapacaksiniz. cevap anahtarı, yarın.

ekpss - Imgur

denemeyi alamadım ama krankinin fotolardan göz gezdirdimde bunun düzeyi lisansmı , lisemi ? liseyse 60 dakikada o sorular çözülürde nekadar sağlıklı olur bilemem.

inşallah sınavda da bu kadar kolay sorarlar.

sorulara zor demedim zaten paragraflar girecek çoğu arkadas için uzun gelebilir süre sıkıntısı vs onu demek istedim :)

sorular banada traş geldi biraz , yarın lisans yayınlayacaklarmış, bakalım onun zorluğu ne olacak.

cevapları veriyorum birazdan

Gy:cc ed ee db ec cc bc ea bc cc eb ce ba ce cd
gk:da cd da bd ac ce ac ac be de cc ea ba db dc

:D çifter değil ya sırayla işte 1-2-3-4..................karıştırmayın diye böyle yazdık yine karılmış :D

matematik zor geldi bana, 2012 matematik sorularını görünce özellikle. sadece ben mi böyle düşünüyorum acaba? :)

40 doğru 2 yanlış, gerisi boş :D yarın lisans deneme sınavı veriyorlar, bakalım ordan ne yapacağız.

18 tane boş bıraktıgı sınava kolay diyeni ilk defa gördüm :D soruları net halde bulsam bende çözücem yokmu net şekilde koyabilicek arkadaş fotoyla cekip koymusta bazı sorular eksik.

55-56 net gelir diyordum banada 50d 9y geldi coğunluk türkçeden yanlış. bu denemeye göre az çıktı türkçe mat ekpss lisans ayarı diyeiblirim belki biraz zor. gk işitme zihinsel arası bişi :D ama genelde 40 ın altına düşmemeniz lazım bu denemede

Arkadaşlar görme engellilere bu sınavda geometri çıkacakmı yoksa şekilli sorular olduğu için mantığı ile sorulmayacak olabilir mi sanki bir yerde okumuştum.

sen sayılcasın zaten, her türlü akarsın. Sorun sözelcilerde.

Üst Alt